Sabayı Ağlatan Adam

Ekranların şen kahkahası Saba Tümer’in yüreğinde meğer büyük bir aşk acısı varmış.

Yaşadığı son aşkı ile kavga etmiş, barışmak için de uçakta bir jest yapmış ama nafile… Yüreğindeki gizli aşkı Milliyet’den Ali Eyüboğlu yazdı…

“Ağlamakla gülmek kardeştir” derler. Peki siz hiç Saba Tümer’i ağlarken gördünüz mü? Saba Tümer, kendisini en son ağlatanın, yaşadığı son aşk olduğunu söyledi.

SEVGİLİSİYLE BARIŞMAK İÇİN YAPTIĞI JEST

Peki bu nasıl bir aşktı? Tümer’in, sevgilisine nasıl bir sürpriz yaptığını anlatınca, bunun nasıl bir aşk olduğunu daha iyi anlayacaksınız: Tümer’le sevgilisi bir konu yüzünden tartışır. Haksızlığa uğradığını düşünen sevgili, bu olaydan sonra Tümer’e küser.

Sevgilisi çekip gidince kabahatin kendinde olduğuna karar veren Tümer, aşık olduğu adamla barışmanın yollarını arar. Sevgilisinin arkadaşlarıyla tatile gittiğini öğrenir, kendisini affettirebilmek için bin bir türlü plan yapar ve sonunda birini hayata geçirir. Tümer, sevgilisini İstanbul’a getirecek uçağın saatini öğrenir ve ardından hosteslerden biriyle temasa geçer.

Derdini anlatır ve ondan barışa gidecek yolu hazırlamasını ister. Hostes, birbirini seven iki insanın barışmasına vesile olmak için elinden geleni ardına koymaz. Uçak, Türk hava sahasına girdiği anda hostes Tümer’in sevgilisinin yanına gider ve bir şampanya eşliğinde eline şu notu iletir: “Seni özledim… Saba”

SEVGİLİ SABA’YI ŞOKE EDİYOR

Yaptığı bu jestten sonra sevgilisinin havaalanında boynuna atlamasını bekleyen Saba Tümer, hayal kırıklığı yaşar.

Saba Tümer’in havaalanında beklediği sevgilisi, onu görmeden geçip gider. Tümer, hemen hostesi bulur ve sürprizi yapıp yapmadığını sorar. Hostes ağlamaklıdır. Tümer’e uçakta yaşadıklarını şöyle anlatır:

“Saba Hanım, tarif ettiğiniz insanın o kişi olduğuna emin misiniz? Dediğinizi aynen yaptım. Ondan teşekkür beklerken, bir dövmediği kaldı beni. ‘Niye uyandırdınız beni? Şikayet edeceğim sizi?’ diye fırçaladı.”

SEVGİLİSİ OYUN SANMIŞ

Adamın uçaktaki sürprize bu denli reaksiyon göstermesinin sebebine gelince; Saba Tümer’in böyle bir sürpriz yapacağını aklının ucundan dahi geçirmeyen sevgilisi, uçaktaki arkadaşlarının hostesi kafaya alıp, böyle bir oyun hazırladıklarını düşünmüş. Bu hoş sürpriz bir işe yaramamış ama taraflar sonra barışmış.

SABA TÜMER HALA AŞIK

Ancak gel gör ki, bu aşk, daha doğrusu ilişki zamanla bitmiş. Bitenin ‘aşk’ değil de ‘ilişki’ olduğunu vurgulamamın sebebi şu: Saba Tümer, bu adama hâlâ aşık, hem de deliler gibi! Tümer’i durup dururken ağlatan şey de bu. Kahkahalarıyla her gece ekranları şenlendiren Saba Tümer, gönlünde işte böyle bir aşk yarası taşıyor. Sevgilisiyle yaşadığı aşk ve güzel günler aklına geldikçe de Tümer’in yarası kanıyor, kahkahaların yerini gözyaşı alıyor. İnanması zor, ama öyle!

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir