İzel böyle giderse evde kalacak

Popçu İzel’in bütün aşkları hüsranla sona eriyor.

Üç ay önce kanser tedavisi gören babası Şener Çeliköz’ü kaybeden ünlü popçu İzel evlilik hazırlıkları yaptığı kendisinden 12 yaş küçük oyuncu sevgilisi Emre Özcan’dan neden ayrıldığı belli oldu. İzel’in ilişkisinin bitmesine neden olarak, Emre Özcan’ın ailesinin, oğullarının İzel’le evlenmesine karşı çıktığı iddia edildi.
İzel’in annesi Habibe Çeliköz, kızının biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Kızının ilişkisinin vefat eden eşinin rahatsızlığı sırasında bittiğini belirten Çeliköz şöyle konuştu: “Bu ilişki biteli beş ay oldu. Ailesinin istememesi gibi bir şey söz konusu değil. Kimseyi karalamak istemiyorum ama bize uygun değildi. Yine de cenazemize geldi sağ olsun. Zaten İzel’in ilişkiden sonra da küs kalma durumu yoktur. Hem yaş farkı hem de işi sorundu. Babamız yoğun bakımda uzun süre kaldı. O arada ilişki koptu. İzel babasıyla ilgilenmek zorunda kaldı. O dönemde aile olarak birleşmemiz gerekiyordu. Kimseyi incitmek istemiyorum. Kötü bir çocuk değil ama damadım olsun istemezdim.”

Akçıl’ı da damat olarak benimsemedi

İzel’in daha önce evlilikten döndüğü besteci Sinan Akçıl’ı da damadı olarak benimsemediğini belirten Çeliköz sözlerini şöyle sürdürdü: “İzel’in mürüvetini görmek istemiyorum. Piyasada evlenilecek erkek yok. Canımız yandı, çevreden, insanlardan. Gördüklerim ve duyduklarımdan çekinir oldum, artık sıkıldım. Benim kafamdaki damat figürü farklı. Bu meslekte bu camiada evlilikler yürümüyor. Bu yüzden kendisi de evlenmek istemiyor. Sıkıldı yoruldu. Torun zamanı da geçti. Bu zamanda çocuk yetiştirmek zor. Yine kendisi bilir. O akıllı, tahsilli çok iyi kalpli bir insan. Biraz şansız olduğuna inanıyorum.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir