Sivasspor Beşiktaş maçını canlı izle

Sivasspor Beşiktaş maçını canlı izle Sivasspor Beşiktaş maçını canlı seyret Sivasspor Beşiktaş maçı canlı izle Sivasspor Beşiktaş canlı izle Sivasspor Beşiktaş maçını izle

Sivas Beşiktaş maçını canlı izle Spor Toto Süper Lig’de 6. sezonunu yaşayan Sivasspor, yarın oynayacağı Beşiktaş maçıyla birlikte ligde “4 Büyüklere” karşı 47’nci sınavını verecek.

Süper Lig’de 2005-2006 sezonundan itibaren mücadele eden Sivasspor, yarın Beşiktaş’a karşı ligdeki 12’nci randevusuna çıkacak. Son 6 sezonda zaman zaman “4 Büyüklere” karşı başarılı sonuçlar alan kırmızı-beyazlılar, yarınki Beşiktaş maçıyla birlikte “4 Büyüklere” karşı ligdeki 47’nci sınavını verecek.

Şu ana dek Galatasaray ve Trabzonspor ile ligde 12’şer kez karşılaşan kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ise 11’er defa karşı karşıya geldi. Sivasspor, “4 Büyükler” ile ligde yaptığı 47 maçta 11 galibiyet (1’i hükmen) ve 10 beraberlik elde ederken, 25 kez de sahadan yenik ayrıldı.

Beşiktaş ile ligde yaptığı 11 maçın 3’ünden galibiyetle, 3’ünden beraberlikle, 5’inden ise mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, Galatasaray ile ligde yaptığı 12 maçta 7 mağlubiyet, 3 beraberlik, 2 galibiyet aldı. Fenerbahçe ile ligde yaptığı 11 maçın 8’inden mağlubiyetle, 2’sinden beraberlikle, 1’inden ise galibiyetle ayrılan Yiğidolar, Trabzonspor ile yaptığı 12 maçın 5’ini (1’i hükmen) kazanırken, 2 kez berabere kaldığı bordo-mavili ekibe 5 defa da yenildi.

BU SEZON SADECE GALATASARAY’I MAĞLUP ETTİ-

Özellikle şampiyonluğu kovaladığı 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında 4 Büyüklere karşı çok başarılı sonuçlar elde eden Sivasspor, son dönemlerde eski başarılı günlerinden uzak bir grafik çiziyor.

Sivasspor, bu sezon 4 büyüklerden sadece Galatasaray’ı yenme başarısı gösterdi. Ligin ilk haftasında Galatasaray’ı Sivas’ta 2-1 yenen Sivasspor, ardından deplasmanda Trabzonspor’a 6-1, Beşiktaş’a 2-1 ve Fenerbahçe’ye 1-0 yenildi.

Ligin ikinci yarısında ise Galatasaray’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Sivasspor, Trabzonspor’a da evinde 3-2 kaybetti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir