Kanal 7 izleyicileri kandırırken yakalandı

Kanal 7’nin izleyicilerini kandırdığı gizli çekimle kanıtlandı. İşte şoke eden o kayıt…

Kanal 7’deki Ebru ile Paylaştıkça programı bir skandalla gündemde. Programın izleyicileri sahte telefon bağlantıları ile kandırdığı iddia edildi. Bir de gizli kayıt var buna delil olan…

Olay dün Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 17:00 de yayınlanan Ebru Gediz’in sunduğu Ebru ile paylaştıkça programına şarkcı Dila’nın programı terk etmesiyle patlak buldu.

İddialara göre Dila’nın asistanı konuk odasında otururken odaya bir başka kadın daha girer. Kadın izleyicilerden biridir ama canlı yayına telefonla bağlanır ve stüdyoda derdini anlatan insanla konuşur.

Tüm bunlara tanık olan ve cep telefonuyla kayıt altına alan asistan gördüklerini hemen Dila’ya anlatır ve şarkıcı da yapılan sahtekârlıktan dolayı programı terk eder.

STÜDYODAKİ KONUK, TANIK NUMARASI YAPIYOR

Ebru ile Paylaştıkça programının yaptığı hile şu…
Stüdyodaki konuklar gerektiğinde sahte tanıklara dönüşüyor.
Gizli kamerada da bunun kanıtı var…

Canlı yayında karısının kaçtığını iddia eden bir adam var…
Adamın sözlerine delil olarak da komşusuna bağlanılıyor.
Sözüm ona komşu diye bağlantı yapılan kişi aslında stüdyodaki konuklardan biri…
Bu bağlantıyı da stüdyonun yanındaki makyaj odasından yapıyor…

Sunucu Ebru Gediz onu izleyicilere komşu diye tanıtıyor.
Sözüm ona bu komşu “adını gizli tutuyor” vermiyor…

Birinci videoda o sahte komşunun makyaj odasında çekilen görüntülerini ve programa yaptığı sahte bağlantıyı izleyeceksiniz…
İkincisi de milyonlara ekrandan ulaşan o skandal yayına ait…

İŞTE GİZLİCE ÇEKİLEN O VİDEO

O SES PROGRAMDA BÖYLE DUYULDU

KANAL 7’NİN AÇIKLAMASI…

29.01.2010 tarihli yayınımızda konuk olarak ağırladığımız Dila Hanım’ın asistanı tarafından kurumumuzda gizlice çekilen görüntülerin esası şöyle gerçekleşmiştir;

Mağdur konuğumuz İhsan Demirtaş ”Eşinin onu aldattığı ve 2 çocuğunu da alarak kaçtığı” iddiasıyla yayınımıza katılmıştır. İhsan Demirtaş’ı kanalımıza yönlendiren ve yaşanan olaylara vakıf olan Esma Özen’de kurumumuza gelmiştir. Fakat Esma Özen çalıştığı yeri ve kendisini deşifre etmemek adına, yayına çıkmama hakkını kullanmış ve kimliğinin gizli kalmasını istemiştir.

Program asistanlarımız da Esma Özen’in bu isteğine saygı gösterip kendisini konuk odasına ağırlamış ve kimliğini deşifre etmeden canlı yayına, bilgi edinme amacının dışında başka bir amaç gütmeden telefonla canlı yayına
bağlamıştır. Bu sırada şarkıcı Dila Hanım’ın menajeri de konuk odasındadır. Bu şahıs Esma Özen’in konuşmasını kötü amaçlı kullanmak üzere gizlice kaydedip, sizin haber sitenizde yayınlatmıştır.

Dila Hanım ve menajeri kendi reklamlarını yapmak maksadı ile hem yayınımızı hem de kendini deşifre etmek istemeyen yardımsever bir vatandaşımızı zor durumda bırakmıştır.Bu asılsız ve çirkin haberle sizin sitenizden faydalanmıştır.Yayının son 5 dakikasını ”midem çok rahatsız” bahanesiyle bırakan Dila Hanım bunu da çok yanlış bir şekilde lanse etmiştir.

Kendisine,bu çirkin suçlamalardan dolayı Kanal 7, Videotek Yapım ve Esma Özen tarafından dava açılmıştır.

Bilgilerinize Arz Ederiz.

Ebru ile Paylaştıkça Ekibi

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir