İşte Benim Stilim de kim elendi? 26.02.2017

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve konuk jüri Kerimcan Durmaz ile İşte Benim Stilim Haftanın Finali bugün ekrana geldi. İşte Benim Stilim eleme gününde farklı kostümleri ile jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışa giren yarışmacılardan biri elendi. Peki 26 Şubat 2017 tarihinde İşte Benim Stilimde kim elendi?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Şubat 2017 Pazar günü ekrana gelen 78. bölümünde bir eleme heyecanı yaşandı. Ekranların sevilen Moda yarışması İşte Benim Stilimin 13. haftanın finalinde yarışmacılar jüri karşısında yeni tarzları ile çıktılar.

Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmazın jüri koltuğunda yer aldığı sunuculuğunu ise Öykü Serterin üstlendiği İşte Benim Stilimde bu hafta birbirinden iddialı yarışmacılar tarzlarını ortaya koydu. Yeni konseptleri ile birbirinden farklı olmaya çalışan yarışmacılar jüriyi ve ekranları başındaki izleyicileri etkilemeye çalıştı. Sahne şovlarının yanı sıra iddialı konseptleriyle dikkat çeken yarışmacılardan biri bu hafta İşte Benim Stilimdeki hayaline veda etti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir