İnter Schalke 04 Maçı Canlı İzle

İnter Schalke 04 Maçı Canlı İzle İnter Schalke 04 Maçı Canlı Seyret İnter Schalke 04 Maçını Canlı İzle İnter Schalke 04 Canlı İzle İnter Schalke 04 Maçını İzle

İnter Schalke 04 Maçı Canlı İzle Bu hafta Serie A’da Milan deplasmanında şampiyonluk adına çok kritik bir maça çıkan Inter ilk dakika içinde yediği golden sonra bir türlü maça dönemedi ve 10 kişi kaldığı maçta rakibi Milan’a mağlup olarak Scudetto yarışında büyük yara alarak üçüncülüğe geriledi. Başa geldikten sonra takıma tamamen kimlik değiştiren ve hem futbol, hem de puan yönünden büyük çıkış yaşatan Leonardo, Şampiyonlar Ligi’ne büyük önem veriyor. Bugün yaptığı açıklamada Milan karşısında sadece bir hedefi kaybettiklerini ve bu mücadelelerinin de süreceğini, bu maçın devamının da Schalke önündeki performanslarını etkilemeyeceğini söyledi.

Schalke, Bundesliga’da çok istikrarsız bir performans gösteriyor fakat Şampiyonlar Ligi’nde çok etkileyici maçlar çıkardılar. Ama kadro yapısı itibarıyla gidecekleri son noktayı bile geçmiş durumdalar. Orta sahadaki zaafiyetleri bu bölgede çok güçlü olan Inter karşısında sorun yaratacaktır. Inter, Giuseppe Meazza’da oynadığı son 8 şampiyonlar ligi maçının yedisini kazandı. Sneijder takıma döndükten sonra gösterdiği performans iyice artan ve özellikle bu seviyede oldukça tecrübeli bir Avrupa takımı olan Inter’in Schalke karşısında ilk maçta avantajlı bir skor alacağını düşünüyorum. Ev sahibi kazanır.

* Inter evinde son 12 maçının 11’ini kazandı (1M).

* Inter’in son 4 iç saha maçının 3’ü TGS 0-1 aralığında bitti.

* Inter evinde son 8 Ş.Ligi maçının 7’sini kazandı (1M).

* Inter’in son 8 Ş.Ligi maçının 6’sı ÜST bitti.

* Inter Ş.Ligi’nin son şampiyonu.

* Schalke son 6 deplasman maçında 1 kez kazandı (2B-3M).

* Schalke’nin son 9 deplasman maçının 8’i ALT bitti.

* Schalke son 7 Ş.Ligi maçının 5’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Schalke deplasmanda son 9 Ş.Ligi maçında 1 kez kazanabildi (4B-4M).

* Schalke’nin deplasmanda son 10 Ş.Ligi maçının 8’i ALT bitti.

* Aralarında ilk kez karşılaşacaklar.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir