Medineyi diri diri kümese gömmüşler

Babası ve dedesi tarafından elleri bağlanarak kümese gömülen Medine”nin, üzeri toprakla örtülürken canlı olduğu belirlendi.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, evlerinin bahçesindeki kümeste cesedi toprağa gömülü halde bulunan 16 yaşındaki Medine M ile ilgili mikroskobik inceleme tamamlandı. Erkeklerle konuştuğu gerekçesiyle dedesi ve babası tarafından toprağın altında ölüme terkedilen Medine M’nin cesedine, Malatya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde mikroskobik inceleme yapıldı. İnceleme sonucunda cesedi elleri bağlı ve oturur vaziyette bulunan genç kızın, gömülürken canlı olduğu ve bilincinin de açık olduğu ortaya çıktı.

BİLİNCİ AÇIK ELLERİ BAĞLIYDI

Korkunç gerçek, genç kızın mide ve ciğerlerinde toprak bulunmasıyla ortaya çıktı. Medine’nin vücudunda ciddi darp izlerine rastlanmazken, kanında uyuşturucu ya da zehirli bir madde de tespit edilmedi. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 40 gün boyunca kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Medine M. ihbar üzerine evlerinin bahçesindeki kümeste, iki metre kazılan taprağın altında bulunmuştu. Genç kızın erkeklerle konuştuğu gerekçesiyle ölüme terkedilği belirlenirken, korkunç cinayetle ilgili baba Ayhan M. ve dede Fethi M. tutuklanmıştı. Cani baba ve dede mahkemede susma hakkını kullanmıştı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir