Celtic Hibernian Maçı Canlı İzle

Celtic Hibernian Maçı Canlı İzle Celtic Hibernian Maçı Canlı Seyret Celtic Hibernian Maçını Canlı İzle Celtic Hibernian Canlı İzle Celtic Hibernian Maçı İzle

Celtic Hibernian Maçı Canlı İzle 67 puanlı lider Celtic, bu haftayı es geçenlerden. Inverness maçı ertelenen yeşil beyazlılar milli maçlar dönüşü ilk maçını yapacak. Federasyon kupasında Inverness’i mağlup eden yoncalar lig kupasında ezeli rakibi Rangers’a yenilmekten kurtulamamış ve kupadan olmuştu. Sahasında oynadığı 15 maçın 11 ‘ini kazanan yeşil beyazlılar, 3 kez berabere kaldı ve 1 kez de sahadan yenik ayrıldı. Rakibini sezonun ilk yarısındaki iki maçta da yenen Glasgow ekibi bu karşılaşmadan da galip ayrılmak istiyor.

Hibernian ise ligde 9. sırada olmasına karşın 7 maçtır yenilmiyor. Öyle ki 5 maç üst üste kazanan Hibs son iki maçından birer puanlarla ayrıldı. Son olarak sahasında zorlu Hearts maçında 81. dakikada 10 kişi kalan rakibi önünde 2-1’lik avantajı yakalayan yeşil beyazlılar, 2 dakika sonra gol yemekten kurtulamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı. Deplasmanda da 3 maçtır yenilmeyen Hibernian dış sahadaki 15 maçın 10’unu yitirirken, 4 kez de galip geldi.

Rangers’ın puan kaybının ardından bu karşılaşma Celtic açısında çok önemli bir hale büründü. 7 maçtır yenilmeyen Hibernian’ın serisi bu karşılaşmada bozulacaktır ve Celtic seyircisi önünde sahadan galip ayrılacaktır.

* Celtic son 18 maçının 14’ünü kazandı (2B-2M).

* Celtic evinde son 6 lig maçını kazandı. 4’ünde handikapı aştı.

* Celtic’in son 6 maçının 5’i TGS 2-3 aralığında bitti.

* Hibernian son 7 maçının 5’ini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Hibernian’ın son 10 maçının 8’i TGS 2-3 aralığında bitti.

* Celtic ile Hibernian arasındaki son 3 maç ÜST bitti.

* Celtic son 4 maçta Hibernian’ı yendi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir