Benfica PSV Eindhoven maçı canlı izle

Benfica PSV Eindhoven maçı canlı izle Benfica PSV Eindhoven maçı canlı seyret Benfica PSV Eindhoven maçını canlı izle Benfica PSV Eindhoven canlı izle Benfica PSV Eindhoven maçı izle

Benfica PSV Eindhoven maçı canlı izle Uefa Avrupa ligi’nde çeyrek final ilk maçları oynanacak. Kupa’da yoluna devam eden üç Portekiz temsilcisi’nden biri olan Benfica, iç sahada Psv’yi konuk edecek. Benfica, bir önceki tur’da Paris Saint Germain’i eledi. Fransa temsilcisini iç sahada 2-1 yenen Benfica, deplasmandaki 1-1’lik skorla tur atlamıştı.

Hollanda temsilcisi Psv ise bir önceki tur’da Rangers’ı eledi. İlk maçta golsüz beraberlik alan Psv, deplasmanda, İskoçya’da 1-0 kazanıp, tur atlamıştı. Psv, devam eden Hollanda Ligi’nde 29’uncu hafta sonunda lider Twente’nin iki puan gerisinde, ikinci sırada. Psv, bu haftasonu Twente’ye yenildi ve zirveyi kaptırdı.

Portekiz Ligi’nde ise bu hafta şampiyon belli oldu. İkinci sırada yer alan Benfica, lider Porto’yu konuk ettiği maçı 2-1 kaybetti ve Porto, bitime beş hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Son şampiyon Benfica da ligi bir mucize olmazsa ikinci sırada bitirecek. Benfica’nın şampiyonluk yolunda zaten çok az olan ümitleri Porto’ya kaybedince, tamamen tükendi. Bu durum, belki Psv maçına olumlu yansır, Benfica bundan sonra bütün konsantrasyonu’nu lige verir. Ya da bu mağlubiyet, Benfica’yı kötü etkiler, ve Psv maçında olumsuz bir sonuç olabilir. Ben ilk seçeneğin gerçekleşeceğini ve Benfica’nın Psv önünde sorun yaşamayacağını düşünüyorum.

Benfica, artık tüm konsantrasyonunu Avrupa Ligi’ne verecek. Benfica, bu sezon lig’de 13 iç saha maçında on galibiyet, bir beraberlik aldı. Ekip, Avrupa ligi’nde son 32 turu’nda Stutgart önünde, son 16 turu’nda da PSG önünde, iç sahada geriye düşmesine rağmen kazanmayı başarmıştı. Benfica, içerde Psv’yi de yener.

* Benfica son 24 maçının 20’sini kazandı (2B-2M).

* Benfica evinde son 23 maçının 20’sini kazandı (1B-2M).

* Benfica’nın son 14 maçının 13’ü TGS 2-3 aralığında bitti.

* Benfica son 7 Avrupa Ligi maçının 5’ini kazandı (1B-1M).

* Benfica evinde son 9 Avrupa Ligi maçının 8’ini kazandı (1B).

* Benfica’nın son 13 Avrupa Ligi maçının 11’i TGS 2-3 aralığında bitti.

* PSV Eindhoven son 11 maçta 1 kez kaybetti (6G-4B).

* PSV Eindhoven’ın son 3 maçı ALT bitti.

* PSV Eindhoven son 11 Avrupa Ligi maçının 7’sini kazandı ve hiç kaybetmedi.

* PSV Eindhoven deplasmanda son 5 Avrupa Ligi maçının 4’ünü kazandı (1B).

* PSV Eindhoven’ın son 10 Avrupa Ligi maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Aralarında ilk kez karşılaşacaklar.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir