Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçı Canlı izle

Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçı Canlı izle Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçı Canlı Seyret Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçını Canlı izle Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçı izle Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçı izle

Eintracht Frankfurt Werder Bremen Maçı Canlı izle İki takım da küme düşme potasının hemen üzerindeler. Frankfurt Skibbe sonrası Daum ile ilk maçın ageçen hafta çıktı. Wolfsburg deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler ancak oynanan futbol sadece “defans” üzerine kuruluydu. 1-0 önegeçip skoru korumak için çok çabaladılar, üstelik Wolfsburg 10 kişi kaldı. Ancak direnemediler ve 1 puana razı oldular. Daum’un öğrencilerinin topla oynama yüzdesi sadece 34 idi!

W.Bremen son maçlarında toparlanma sinyalleri verdi. En azından artık kolay mağlup olmuyorlar. Geçen hafta Stuttgart karşısında maçı domine eden taraflardı ancak gol yollarında becerikli bir görüntü sergileyemeyince maç ilk yarıda atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Ev sahibi ekipte orta sahadan Patrick Ochs(24 maç 2 gol) kart cezalısı. W.Bremen’de ise Prodl(D, 25 maç) ve Pizarro(F, 16 maç 5 gol) bu maçta da forma giyemeyecek. Bargfrede(OS 23 maç) ise iyileşti ve kadroda yer alacak.

İki taraf için de zor ve kritik bir mücadele olacak. Frankfurt gol noktalarında üretken bir ekip değil, Pizarro’nun yokluğunda W.Bremen’de geçen hafta gördük ki gol yollarında sıkıntı yaşıyor. İlk maç 0-0 bitmişti. 2-3 gol barajına takılacak bir mücadele olacaktır.

Frankfurt: Fährmann – S.Jung, Franz, Russ, Tzavellas – Schwegler, Rode – M.Heller, Halil Altintop, Köhler – Gekas

W.Bremen: Wiese – Fritz, Mertesacker, Pasanen, Silvestre – Frings – Wesley, Borowski – Marin – Avdic, Wagner

* E.Frankfurt son 12 maçta 1 kez kazandı (4B-7M).

* E.Frankfurt’un son 7 maçının 6’sı TGS 2-3 aralığında bitti.

* E.Frankfurt’un son 10 maçının 8’inin ilk yarı sonucu berabere bitti.

* W.Bremen son 5 maçını kaybetmedi (2G-3B).

* W.Bremen deplasmanda son 2 maçını kazandı.

* W.Bremen’in son 3 deplasman maçı ÜST bitti.

* E.Frankfurt ile W.Bremen arasındaki son 9 maçın 6’sı ÜST bitti.

* E.Frankfurt son 3 maçta W.Bremen’e kaybetmedi (2G-1B).

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir