Chelsea Wigan maçı canlı izle

Chelsea Wigan maçı canlı izle Chelsea Wigan maçı canlı seyret Chelsea Wigan maçını canlı izle Chelsea Wigan canlı izle Chelsea Wigan maçı izle

Chelsea Wigan maçını canlı izle Hafta içinde Şampiyonlar Liginde sahasında M.United’a 1-0 yenilerek tur şansını zora sokan Chelsea’de teknik direktör Ancelotti’nin tercihleri tartışma yarattı. Maça Torres ve Drogba ile başlayarak Anelka’yı kenarda tutan İtalyan teknik adamın Malouda yerine Zhirkov’u oynatması da eleştiri konusu oldu. Torres’in performansından memnun olmadığını söyleyen İtalyan çalıştırıcı, “Performansını arttırması gerek, bu çok açık. Ama onun buradaki ilk iki ayı. Yeni takım arkadaşlarıyla iletişim konusunda bazı zorluklar yaşıyor olabilir, böyle şeyler oluyor. Bazen rakip defansın yanlış tarafına doğru çok güzel bir koşu yapıyor ve bu yüzden topla buluşamıyor. Bunu düzeltmemiz gerekli.” ifadelerini kullandı.

Bir tarafta ligde 5 maçtır kaybetmeyen Chelsea diğer tarafta ligde deplasmanda 5 maçtır galibiyete hasret kalan Wigan. İki takımın aralarında oynadığı son iki maçta Chelsea 8-0 ve 6-0 kazanmıştı.

Wigan son 2 haftada inanılmaz bir direnç gösterdi ve Birmingham’ı yendikten sonra geçen hafta Tottenham ile berabere kaldı. Ama ne kadro kalitesi ne de futbol olaral Londra’da şansları olmadığını düşünüyorum. Chelsea bu maçta gelecek Salı oynayacağı United maçının rövanşını düşünerek kadroda rotasyon yapacaktır ama kim oynarsa oynasın handikaplı Chelsea olur diye düşünüyorum. İsteyenler 4-6 golü de deneyebilir.

* Chelsea son 9 maçta 1 kez kaybetti (4G-4B).

* Chelsea’nin son 10 maçının 8’i ALT bitti.

* Wigan son 5 deplasman maçını kazanamadı (3B-2M).

* Wigan’ın son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Chelsea ile Wigan arasındaki son 4 maç ÜST bitti.

* Chelsea son 12 maçta Wigan’ı 10 kez yendi (1B-1M).

* Chelsea son 2 maçta Wigan’ı 6-0 ve 8-0’lık skorlarla yendi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir