Juventus Genoa maçını canlı izle

Juventus Genoa maçını canlı izle Juventus Genoa maçını canlı Seyret Juventus Genoa maçı canlı izle Juventus Genoa canlı izle Juventus Genoa maçını izle

Juventus Genoa maçı izle Üst üste yaptığı puan kayıplarıyla 7. sıraya kadar gerileyen ve Avrupa Ligi’ne gidememe durumu oluşan Juventus, geçtiğimiz hafta çıktığı Roma deplasmanında çok kritik bir galibiyet alarak 6. sıradaki rakibiyle puan farkını ikiye düşürdü ve üst sıradaki rakiplerini tehdit etmeye başladı.

Uzun zamandır 4-4-2’de ısrar eden Luigi Delneri’nin 4-3-3 formasyonuyla başladığı maçta 90 dakikanın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Juventus’un bu zamana kadar geçen süreyi boşa kullandığını söylemek mümkün. Sağda Krasic ve solda Pepe’yle 4-3-3’ü ideale yaklaştıran Juventus’un içeride Genoa’ya karşı da aynı düzenle oynaması bekleniyor.

Genoa ligde ununu elemiş, eleğini de asmış takımlardan biri. Juventus deplasmanında rakiplerine sorun çıkarma şansları çok mevcut değil. Juventus’un galibiyete oldukça yakın olduğunu düşünüyorum.

* Juventus son 2 maçını kazandı.

* Juventus evinde son 6 maçının 4’ünü kaybetti (2G).

* Juventus’un son 7 maçının 5’i ALT bitti.

* Genoa son 9 deplasman maçında 1 kez kazandı (4B-4M).

* Genoa’nın son 3 maçı ALT bitti.

* Juventus ile Genoa arasındaki son 5 maçın 4’ü ÜST bitti.

* Juventus evinde son 4 maçta Genoa’yı yendi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir