Bodrum Masalı 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bodrum Masalı 25. bölümü ile ekrana geldi. Bu hafta dizide Yıldızın bulduğu eski fotoğraf hangi gerçekleri su yüzüne çıkardı? Ailesini bulmaya çalışan Aslıyı bekleyen sürpriz neydi? Bodrum Masalı 26. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Faryalı ile yine eski günlerindeki gibi bir aşk yaşayan Yıldız, bunu Su ile Ateşe açıklıyor! Peki çocuklarının bu ilişkiye tepkisi ne olacak? Ailesini bulmaya yaklaşan Aslı, hangi gerçekle yüzleşecek? Faryalının sırrı ortaya çıkacak mı? Boranın yeni planı ne olacak?

Başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepenin paylaştıkları Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 26 Şubat Pazar akşamı 20.00de Kanal Deydi.

BODRUM MASALI 25. BÖLÜM ÖZETİ

Bodrum Masalında bu hatfa Annesinin peşinden Kosa giden Aslı, yeni bilgiler öğreniyor; Faryalı ile yüzleşiyor!

Bora, Yıldız’a onun ve çocukların hayatlarını çok daha iyi şartlarda yaşamaları için bir fırsat sunar, ancak ne Yıldız ne de çocuklar Bora’ya minnet etmek niyetinde değildir.

Evren, Bora’nın geçmişte onu batıran kişi olduğunu hazmetmeye çalışmaktadır. Öfkeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Diğer tarafta yalnız başına kalmış olan Gözde ve bebeği tehlikededir. Kimsenin bundan haberi yoktur. Aslı ise annesinin izini sürmek için Uzay ile Kos’a gitmiştir. Bileklikleri yapan kişiyi bulurlarsa, Aslı’nın annesine ulaşabileceklerdir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir