MHP, tarihinin en yüksek oyunu alacak

CNN Türk’te Cüneyt Özdemir’in hazırlayıp sunduğu 5N 1K programının konuğu MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı idi.

Cüneyt Özdemir’in sorularını yanıtlayan Sancaklı, MHP’nin 42 yıllık tarihi boyunca İstanbul’da ulaşamadığı oy oranına 12 haziran seçimlerinde rekor kırarak alacağını iddia ettiğini söyledi.

Ayrıca seçim çalışmalarıyla ilgilide konuşan Sancaklı resmi adaylığı açıklanmadan 2 ay öncesinden çalışmaya başladığını ve genelde sivil toplum kuruluşlarıyla irtibatta olduğunu insanların arasında olduğundan dolayı onların yansıttığı olumlu tepkiyi MHP’yi iktidara taşıyacaklarını dile getirdi.

Ayrıca MHP Genel Merkezin’den Canlı olarak programa katılan MHP Milletvekili adayı ve Devlet Bahçeli’nin danışmanı Zuhal Topçu Cafoğlu, MHP’nin Baraj sorunu varmı sorusuna; MHP’nin böyle bir sorunu olmadığını AKP’nin bu baraj propagandasını kasıtlı ve bilerek MHP’aleyhine kullanarak Meclise girememesi halinde Anayasayı tek başına değiştirebilecek güce sahip olacağını bunun için baraj probleminin kasıtlı bir AKP propagandası olduğunu söyledi.

(2023istanbul)

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir