Twente Villarreal maçını canlı izle

Twente Villarreal maçı canlı izle Twente Villarreal maçını canlı seyret Twente Villarreal maçını canlı izle Twente Villarreal canlı izle Twente Villarreal maçını izle

Hollanda liginin lideri Twente Avrupa Ligi’nde ilk maçta büyük bir şok yaşadı ve rakibine 5-1 mağlup oldu. Rövanş öncesi ise ligde Roda’yı sahasında ağırlayan kırmızı beyazlı ekip sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Avrupa hayallerine Şampiyonlar Ligi ile başlayan Twente, sahasında oynadığı 3 maçtan da beraberlik çıkarabildi. Avrupa Ligi’nde de sahasında oynadığı iki maçta da yenilgi almayan Michel Preud homme’ın öğrencileri ligde de sahasında sezon başından bu yana sadece 1 kez kaybetti. Fakat bu sefer karşılarında ilk maçtan turu garantilemiş bir takım var. Twente şampiyonluk yolunda ilerlediğinden bence bu maç artık gözden çıkarıldı.

Villarreal ise ligde dördüncü sırada yer alıyor. Barcelona yenilgisinin ardından haftasonu hezimet yaşayan sarı mavili ekip Valencia’a 5-0 yenildi. Avrupa Ligi macerasında sahasındaki bütün maçlarda galibiyet alan İspanyol temsilcisi, deplasmanda oynadığı 6 maçta ise 3 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. Ligdeki sıralamasında yerini az çok garantileyen Villarreal, tüm heyacanını Avrupa’ya yansıtmış durumda. 5-1’lik skorun vermiş olduğu avantajla sarı mavililer turu kaybetmeyecektir.

Twente için her şey ligde alabileceği yeni bir şampiyonluğa bağlanmış durumda. Villarreal ise rakibinin tersine Avrupa’da çok daha başarılı ir grafik çiziyor. İki ekibinde golcü kimliklerine bakılınca tavsiyem riskten uzak bir şekilde üst seçeneğine yönelmeniz.

* ilk maçı Villarreal evinde 5-1 kazandı.

* Twente evinde son 15 maçının 10’unu kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Twente’nin son 8 maçının 7’si TGS 2-3 aralığında bitti.

* Twente evinde son 7 Avrupa Ligi maçında 1 kez kaybetti (4G-2B).

* Twente’nin son 4 Avrupa Ligi maçının 3’ü ÜST bitti.

* Villarreal son 4 deplasman maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.

* Villarreal’in son 5 deplasman maçının 4’ü ÜST bitti.

* Villarreal son 7 Avrupa Ligi maçının 6’sını kazandı (1B).

* Villarreal’in son 4 Avrupa Ligi maçı ÜST bitti.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir