Kurtlar Vadisi Pusu 121.Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 121. Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi izle Kurtlar Vadisi Pusu 121. Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm izle Kurtlar Vadisi Pusu 121. Fragmanı Bölüm izle

Kurtlar Vadisi Pusu 121. bölümü fragmanı ile milyonları ekranlara kilitliyor. Kurtlar Vadisi 121. bölüm fragmanı izle
Ekranların fenomen dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu” yeni bölümleri ile Atv ekranlarında! Merak edilen tüm sorular “Kurtlar Vadisi günü” ve “Kurtlar Vadisi saatinde” cevaplanıyor. Kurtlar Vadisi Pusu her Perşembe 20.00′de atv’de!

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 121. bölümüyle 14 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.İşte Kurtlar vadisi pusu yepyeni bölüm fragmanı 121.bölüm fragmanı izle…

Polat Alemdar”ın planı başarıya ulaşmış, herkes Mehmet Fikret”in öldüğüne inanmıştır. Buna en çok üzülen ise Ayı İbrahim olur.

Memati, Ünsal Kemal”le görüşmesinin ardından Abdülhey”i ikna etmeye çalışır. Ancak Abdülhey, Memati”ye karşı çıkar. Memati, Abdülhey”i ikna etmek için farklı bir yol deneyecektir.

Polat Alemdar, Ersoy”un ekibinde olup olmadığını anlamak için İnci Tataroğlu”yla görüşmek ister. İnci”nin Polat”tan hiç beklemediği bir isteği olacaktır.

Polat Alemdar ise, son hamlesiyle Ersoy”a bir adım daha yaklaşacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu 121.Bölüm izle

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir