Ekranların Gülen Yüzü Anadolu Kadınları

İlginç maharetleri, dikkat çeken şiveleri yani tamamen doğal halleri ile ekranlardan evlerimize konuk olan anadolu kadınları…

Kimi her dinleyenin yüzüne tebessüm konduran şivesiyle, kimiyse ilginç meziyetleriyle dikkat çekti. Ama hepsi de izlenme rekorları kırdı, ünlü markaların yüzü oldu. Şimdi her gün reklam filmleri aracılığıyla evlerimizin baş köşesine kurulan bu Anadolu kadınları hikâyelerini Sabah’a anlattı.

SAKIZ REKLAMINDAKİ ŞALVARSPOR
Burdur’un Güneyyayla köyünde 2002 yılında kurulan kız futbol takımı Şalvarspor, uzun süre adından söz ettirdi. Yeşil sahalarda rüzgâr gibi esen genç kızlar, kendilerini taklit eden şalvarlı kız takımlarına da savaş açtı. Ancak gün geldi sevdaya düştüler, evlenip çoluğa çocuğa karıştılar. Fakat geçen yıl bir sakız reklamı için ajans çalışanları köye gelince, içlerindeki futbol ateşi yeniden alev aldı. Reklam filminde yere düşerek en büyük rolü kapan İzel Solak, köy büyüklerinin kendilerine gösterdiği destekten memnun. Takımın eski oyuncularından Hayal Özçelik ise evlenip bir erkek çocuk sahibi olmasına rağmen içindeki futbol aşkını söndürememiş. Kucağında oğlu, ayağında futbol topu ile objektiflere poz veren Özçelik, en büyük destekçisinin eşi olduğunu söylüyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir