Aşk ve Ceza 58. Bölüm Fragmanı izle

Aşk ve Ceza 58. Bölüm izle Aşk ve Ceza 58. Bölüm Fragmanı izle Aşk ve Ceza 58. Bölüm izle Aşk ve Ceza 58. Bölüm Fragmanı izle Aşk ve Ceza Son Bölüm Fragmanı izle

Aşk ve Ceza 58. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Doğru bildiğin yolda yalnız da olsan yürüyebilir misin? Bekaretin bittiği yerde, iffet de biter mi? 25 yaşlarında bir reklam ajansında çalışan, bir hafta sonra olacak düğününün heyecanını yaşayan Yasemin, okuması için her türlü fedakârlık yaptığı nişanlısı Mehmet ile yakın arkadaşı Müjde’yi kendi yatağında yakalar. Yasemin küçük yaşlardayken ablası bir ilişki yaşamış ve kürtaj masasında ölmüştür. Ailede hem utanç hem de üzüntü yaratan bu olaydan sonra Yasemin evlenmeden önce kimseyle birlikte olmayacağına dair babasına söz vermiştir. Yaşadığı ihanet üzerine aşka, evliliğe, masumiyete inancını yitiren Yasemin, emekli öğretmen annesinin yaşadığı Bodrum’a gider. Öfke ve üzüntü içindeki Yasemin karşısına ilk çıkan erkek olan Savaş’la birlikte olur ve düşürdüğü bir kolye hariç hiçbir iz bırakmadan, Külkedisi gibi ortadan kaybolur… Aşk ve Ceza merakla beklenen yepyeni bölümleriyle Salı akşamı 20.00’de atv’de!

Aşk ve Ceza 57. BÖLÜM ÖZETİ

Baldar ve Moran aşiretlerini yıllar sonra bir araya getiren barış yemeği, mutluluk ve umut dolu bir havada devam ederken, gelen kara haber herkesi yasa boğmuştur. Yavuz firar etmiş ve Eşref’i öldürtmüştür! Beraber büyüdüğü ve kardeşi gibi sevdiği Eşref’in ölümü ile yıkılan Savaş, derhal Yavuz’u aramaya başlar.

Yavuz’un dışarı çıkmasını sağlayan Cemal, planladıkları uyuşturucu işine başlamaları için yurtdışına gitmeleri gerektiği konusunda Yavuz’a baskı yapmaktadır. Ancak Savaş’a acı verebilmenin mutluluğu ile zafer sarhoşu olan Yavuz’un, Savaş ile hesabını kapatmadan hiçbir yere gitmeye niyeti yoktur.

Savaş, Eşref’in cenazesine katılmak için Van’a gider. Yasemin eşi için endişelidir ve polisin Yavuz’a Savaş’tan önce ulaşabilmesi için dua eder.

Yavuz’un önce hapse, ardından da firari durumuna düşmesi ile AİA Holding’deki işlerin sorumluluğu Çiçek’e kalır. Bir taraftan da Hakan ile yeniden görüşmeye başlayan Çiçek, beklemediği bir anda gelen telefonla yine karmakarışık olur.

Savaş’ın yoğun çabaları sonuç vermiştir. Artık, kardeşini tuzağa düşürüp katil etmesinin, Eşref’in, Yasemin’e ve kendine yaşattığı acıların, iki aşireti birbirine düşürmüş olmanın ve işlediği cinayetlerin hesabını sormak üzere Yavuz’un karşısına dikilmeye hazırdır!

Aşk ve Ceza 58. Bölüm Fragmanı izle

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir