SHIB Temalı Welly, küresel olarak genişlemeyi planlıyor

İtalyan fast food restoranı Welly ile popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) geçtiğimiz günlerde bir ortaklık kurmuştu. Ortaklık kapsamında Welly, Shiba Inu’yu bir ödeme aracı olarak kullanacağını da açıklamıştı. Bu kez Welly’den yeni bir hamle geldi. Shiba Inu temalı restoran Welly, Twitter hesabı üzerinden küresel olarak genişlemeyi planladığını paylaştı.

Shiba Inu Temalı Welly, Globale Adım Atmak İstiyor
İtalya’nın Napoli şehrinde bulunan Shiba Inu temalı restoran Welly, küresel olarak genişlemek planlarından bahsetti. Welly bu planlarını resmi Twitter hesabı üzerinden açıkladı. Welly paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Hey ShibArmy, Welly seni duyuyor! Yüzlerce talepten sonra yeni franchise’ları karşılamaya hazırız! Şimdi web sitemiz üzerinden bir franchise başvurusunda bulunun”

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama ve Napoli merkezli burger restoranı Welly’nin ortaklığı ile beraber burger restoranı tam bir marka değişikliğine gitti. Bununla beraber Welly, meme kripto para birimini restoranın resmi maskotu haline getirdi.

Restoranda gerçek paranın yanı sıra SHIB ve DOGE ödemeleri de kabul ediliyor. Bunun yanında Shiba Inu ekibi, Welly’yi McDonald’s ve Burger King gibi büyük fast-food restoran zincirlerinden ayrı tutuyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir