Babalar teknoloji sever

Babalar gününde en fazla tercih edilen hediyelerin başında daima teknolojik cihazlar geliyor.

Sayılı günler kala, Babalar Günü’nde babanızı sevindirmek için alabileceğiniz cihazların bazılarını sizler için derledik…

PAHALI AMA SIRA DIŞI

Dünyanın en gelişmiş bilgisayarlarının başında gelenMacBook Pro, Intel i7 işlemcisiyle rakiplerine fark atarken işletim sistemi ve donanım uyumuyla da dünyanın en hızlı bilgisayarları arasında gösteriliyor. Hem iş hem eğlence için ideal bir bilgisayar olanMacBook’u aynı zamanda sıradan ve ucuz yazılımlarla bir PC gibi kullanabilir, aynı anda 2 bilgisayara sahip olma keyfini yaşayabilirsiniz. Taşınabilir bilgisayarın satış fiyatı 6 bin 200 TL.

BlackBerry’nin en yenisi

RIM’in pazara sunduğu en yeni modeli olan BlackBerryBold 9780, en güzel hediyelerden biri olarak gösteriliyor. 5MP kamera özelliğinin yanı sıra 512 MB flash bellek ve 32GB’a kadar desteklenebilen harici Micro SD bellek kartı ile daha fazla kapasiteye sahip. 6.0 işletim sistemiyle daha hızlı olan cihaz, görüntüsü ve üstün performansıyla babanızı kolayca etkileyecek. Cihazı 1150 TL’den bulmanız mümkün.

Renklerin dansını görün

iHome’un yeni modelleri, müziksever babalara farklı bir alternatif sunuyor. ‘iHome Glow Tunes iP15’, entegre LED lambalarıyla beş farklı modda ışıldıyor. Sistem, iPad, iPhone ve doka yerleştirilebilen iPod modellerini çalıyor ve ve şarj ediyor. Sistemde, 5 kademeli renk ayarı düğmesi, diğer ses cihazlarını bağlamak için bağlantı girişi gibi özellikler de var. Yine iki adet tiz ve bas hoparlör ile bir adet woofer bulunuyor. Fiyatları 250-300 TL.

HIZ YAPAN TABLET

Android 2.3 GingerBread sürümünü kullanan ilk tablet olanMobeeNett, 1.2 GHz işlemcisiyle en hızlı tablet olma özelliğine de sahip. Bu hızıyla tablet, tüm fonksiyonları rahatlıkla kullanmayı sağlamanın yanı sıra özellikle oyun oynamayı çok zevkli hale getiriyor. 3D oyun ve video desteği sayesinde 3D oyunlar rahatlıkla oynanabiliyor. Kapasitif dokunmatik ekrana sahip 7” boyutundaki ilk tablet olan cihaz, bu özelliği ile kaliteli, konforlu ve zevkli bir iletişim sağlıyor. Türkçe klavyesiyle bir adım öne çıkan cihaz, 2.0MP kamerasıyla da benzerlerine göre fark yaratıyor.

Türkçe klavyesi var

HDMI çıkışı ile 1080p high-definition video çıkışı sayesinde de, dizi ve filmler televizyona aktarılabiliyor, dokümanlar projeksiyona aktarılıp toplantılarda kullanılabiliyor. Ürünün fiyatı 444 TL.

Başarılı bir gün için Nokia N7

Nokia E7, yana doğru kaydırılarak açılan 4 inçlik ClearBlack ekranı, tam klavyesi ve doğrudan ana ekrandan pek çok uygulamaya hızlı erişme imkanıyla, ofis içinde ve dışında babanızın başarılı bir gün geçirmesini sağlayacak. 8 megapiksellik kamerası, ofis dokümanlarını desteklemesi, kolay e-posta erişimi ve 16 gigabyte’lık yerleşik flaş belleğin yanı sıra E7, Microsoft ve IBM gibi lider kurumsal teknoloji ortaklarının iş uygulamalarını destekliyor. Ürünün fiyatı yaklaşık 1400 TL

En iyi kameralı telefon N8

Dünyanın en iyi kameralı telefonu olarak nitelendirilen Nokia N8, dijital ortamda eğlenceyi sevenler için ideal bir alternatif. N8, özellikle eğlencede siyah kuşak sahibi. Digiturk Web TV, E! Entertainment, NationalGeographic ve CNN gibi kanallardan, ayrıca sezgisel müzik çalardan beslenen WebTV uygulamaları, boş vakitlere renk katıyor. Büyük ekranda Dolby Digital Plus Surround Sound ses sistemiyle HD kalitesinde video izlemek için, cihazı ev sinema sistemine bağlamak yeterli oluyor. Cihazın yaklaşık fiyatı 1000 TL.

Gerçek gibi 3D efektleri

Samsung gerçeğe yakın 3D efektleri ve özgün tasarımı ile tüketicilerin ilgisini çekecek yeni Full HD özellikli 3D LED monitörü S23A950D’yi satışa sundu.Monitörde, markanın kendi geliştirdiği özel “3D Hyper Real Engine” teknolojisi yer alıyor. Cihazın 120Hz giriş ve çıkışları en hareketli aksiyon oyunları ve videoların en doğal haliyle, hiçbir yapay unsur taşımadan görüntülenmesini sağlıyor. Tasarımında origamiden esinlenilen monitör, eğilen ve katlanan tek yaprak bir sayfaya benzetildi.

Yüzde 50 canlı renkler

Android 3.0 işletim sistemi ve NVIDIA Tegra 2 işlemci ile sunulan EeePadTransformer 178, geniş görüş açısına sahip dayanıklı ve çizilmeyen camdan yapılmış IPS Panel’i, piyasadaki diğer tabletlerle karşılaştırıldığında yüzde 50’ye kadar daha canlı ve daha keskin renk çeşitliğine sahip. Yerleşik SRS Ses teknolojisi ile 3D stereo ses, sahip olduğu 2 kamera (ön 1.2MP – arka 5.0) ile de kullanıcılarına çok iyi görüntü deneyimini yaşatıyor. Cihaz,Mini HDMI çıkışı ile HD TV’lerde 1080p video oynatma ve kaydetme olanağı sunuyor. Fiyatı 549 dolar.

Tümüyle HD kaydı yapıyor

Sony SLT-A55VY, 16.2 etkin megapiksel özelliğine sahip, düşük ışık altında bile az parazitli, ultra yüksek işlem hızlı fotoğraf ve HD video çekimleri için Yüksek Çözünürlüklü Exmor APS HD CMOS Sensör ile donatılmış bir fotoğraf makinesi… Full HD video kaydı yapabiliyor. Eğer babanızın profesyonel bir fotoğrafçı olmasını ve artık SLR bir cihaz kullanmasını istiyorsanız 2 bin 550 TL’ye ona iyi bir fotoğraf makinesi kazandırabilirsiniz.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir