Natura Farma Bitkisel ürünleri satışta

Dünyada ünlü isimlerin sağlıklarını ve formlarını korumak için kullandığı Natura Farma mineral tuzları Türkiye’de satışa sunuldu.

Alman Dr. Schüssler tarafından vücudun dengesini ve sağlığını koruduğu için 1821 yılında ilk kez kullanılmaya başlanan, Avrupa Birliği ülkelerinde ise akut ve kronik rahatsızlıklarda tamamlayıcı ürün olarak yoğun biçimde kullanılan Natura Farma mineral tuz takviyesi ürünleri Türkiye’de de tanıtılmaya başlandı. Firmanın ortaklarından Ercan İşümez Jirka, tamamen bitkisel olan ürünlerin sadece hastalıktan korunma sağlamadığını, yaşlılık belirtilerini de ertelediğini söyledi.

HASTALIKLARI ENGELLİYOR

Natura Farma Bitkisel Ürünleri ile ilgili olarak İzmir’de doktor ve eczacılara bir seminer verildi. Semineri veren Alman Biyokimya Uzmanı Daniel Huch, insan vücudunda 12 tane temel mineral tuz bulunduğuna dikkat çekerek, bu tuzlar azaldığında ve gıdayla takviye yapılmadığında kişide hastalık oluşumunun başladığını söyledi. Huch, “Eksik olan biokimyasal mineral tuzlar ve mineraller tamamlandığı zaman vücuttaki birçok hastalığı engelleme görevi üstleniyor. Bu ürünleri, akut durumlarda kullanmak daha mantıklı olsa da, kronik rahatsızlıklarda da tedavinin tamamlayıcısı olarak kullanılıyor” diye konuştu.

Hücreleri yeniliyor

Seminere katılan Natura Firma’nın sahibi Hollandalı Katerina Jirka ise, ürünlerin bebeklerden yaşlılara kadar herkes tarafından kullanılmasında hiçbir sakınca olmadığını kaydederek, “mineral tuzlar hücreler için çok önemlidir. Hastalık ilk olarak hücrede başlar, hücre sağlıklı tutulursa kişi de sağlıklı olur. İşte bu ürünler, hücrenin sağlıklı kalmasını sağlıyor” dedi.

Sanatçıların ve sporcuların tercihi

Seminere katılan Natura Firma’nın sahibi Hollandalı Katerina Jirka, ürünlerin bebeklerden yaşlılara kadar herkes tarafından kullanılmasında hiçbir sakınca olmadığını kaydederek, “Mineral tuzlar hücreler için çok önemlidir. Hastalık ilk olarak hücrede başlar, hücre sağlıklı tutulursa kişi de sağlıklı olur. İşte bu ürünler, hücrenin sağlıklı kalmasını sağlıyor” diye konuştu. Firmanın bir diğer sahibi Ercan İşümez Jirka ise ürünleri dünyada spor, siyaset ve sanat camiasından çok sayıda kişinin kullandığına da vurgu yaparak, “İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Futbolcu David Beckham, Almanya Başbakanı Merkel ve daha onlarca kişi. Sağlıklı olmak için bu ürünleri kullanıyor” dedi…

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir