Tutuklanmasına Kim Ne Dedi?

İşte F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tutuklanmasına şu ana kadar gelen tepkiler nasıl?

GÖKÇEK: KARARA ÇOK ÜZÜLDÜM

Ankaragücü Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, Aziz Yıldırım hakkında tutuklama kararı alınmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Gökçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok ama çok üzülüyorum. Yıllarını futbola vermiş bir futbol adamının düştüğü bu durum beni çok üzüyor. Umarım gerçekler, en kısa zamanda, herkesin anlayabileceği ve gönülleri rahatlatabilecek şekilde açıklık kazanır” dedi.

Şu anda konuyla ilgili fazla bilgileri olmadığını ifade eden Gökçek, Futbol Federasyonu ile kulüp yetkililerinin yarın bir araya geleceğini hatırlattı ve tablonun bu toplantı sonrasında netleşebileceğini belirtti.

CAVCAV: “AZİZ YILDIRIM’IN TUTUKLANMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM”

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım’ın, futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Amatör ruhla çalışan bir başkana böyle birşey reva görülmemeliydi” dedi.

İlhan Cavcav, Fenerbahçe’nin, Aziz Yıldırım’ın 13 yıllık başkanlığı süresince büyük başarılara imza attığını belirtti ve “Tutuklama kararına çok üzüldüm. Fenerbahçe, onun döneminde çeşitli branşlarda büyük başarılar elde etti. Kendisine böyle bir şey reva görülmemeliydi. Bir başkan olarak durumuna çok üzüldüm. İnşallah ileriki süreçte kendisi de Fenerbahçe de temize çıkar” diye konuştu.

ŞENES ERZİK: “KONUŞMAM DOĞRU OLMAZ”

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın tutuklanması kararıyla ilgili bir açıklama yapmasının doğru olmayacağını söyledi.

Şenes Erzik, AA muhabirine, “Konuyla ilgili olarak konuşmam doğru olmaz” dedi.

Açıklamayı UEFA’nın yapacağını ifade eden Erzik, “Ben, UEFA asbaşkanıyım. Dolayısıyla bu kararla ilgili açıklama yapmam doğru olmaz. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz” diye konuştu ve Türk futbolunun zarar görmemesi temennisinde bulundu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir