Bu telefonun zumu çok akıllı

Xperia Neo, gelişmiş kamera özelliği, yüksek renk çözünürlüğü, diğer cihazları internete bağlama becerisiyle dikkat çekiyor.

Sony Ericsson’un yeni telefonu Xperia Neo, gelişmiş kamera özelliği, yüksek renk çözünürlüğü, diğer cihazları internete bağlama becerisiyle dikkat çekiyor…

Sony Ericsson’un yeni telefonu Xperia Neo, 3,7 inçlik ekranı ve Sony Exmor RTM sensörlü 8.1 megapiksellik HD kamerası ile piyasadaki rakiplerinin arasından sıyrılıyor. Sony Exmor RTM’nin sensörlü kamera özelliği telefonun “akıllı zum” uygulamasını farklılaştırıyor. 2,46x “akıllı zum” ile görüntünün netliğini kaybetmeden zum yapmak mümkün.

Görüntülü görüşme

VGA ön kamerası ile telefon, Skype video chat dahil her türlü görüntülü görüşme seçeneğini sunuyor. Telefonun 16 milyon renk üreten ekranı, Sony Mobile Bravia Engine ve RealityDisplay teknolojisi en parlak, net, canlı ve gerçekçi görüntüleri sağlıyor.

Televizyona bağlanıyor

Cihaz en son Android sürümü ile geliyor. Pil tüketimini azaltan Sony Mobile Bravia Engine teknolojisi ise telefonun 1500 mAh’lik güçlü pilinin çok daha uzun süre dayanmasını sağlıyor. Telefonla televizyona mini HDMI ile bağlanabilir. Telefondaki resimleri ve videoları TV’nin kumandası ile taramak da mümkün.

KABLOSUZ MODEM ÖZELLiĞi

Cihazın en önemli özelliklerinden biri de, 3G kablosuz modem özelliği ile diğer cihazlarınızı da internete bağlaması. Üstelik USB ile bağlı olduğu cihazdan şarj olarak kullanım süresini de uzatıyor. Android’in son sürümü, marifetli telefonunuzu şarj etmeden en uzun süreyle kullanmanızı sağlıyor.

Exper 3G’nin gücünü arkasına aldı

Exper, pazara EasyPad’inmodeli P10ANG’yi sundu. Cihaz, NVIDIA’nın çift çekirdekli Tegra 2 işlemcisi ve Android 2.2 Froyo işletim sistemiyle aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabiliyor. P10ANG ile bir taraftanmüzik dinlerken, diğer yandan sadece dokunarak internette dolaşmak ve eposta okumakmümkün.

Hafızası 32 gigabayt

10.1 inç büyüklüğündeki ekranı 1024×600 piksel çözünürlük sunuyor. Adobe Flash Player desteği sayesinde web sitelerindeki flash uygulamalarını da rahatça görüntüleyebilirken cihaz şu anda 16 gigabayt hediye SD RAMile satılıyor. Hafıza 32 gigabayta kadar genişleyebiliyor.

750 liraya satılıyor

1.3 megapiksel kamera ve HDMI girişli cihaz, bu sayede video, fotoğraf ya da oyunların HD televizyonlarda da görüntülenmesini sağlıyor. Üzerinde 1 adet USB çıkışı da bulunan cihaz, Bluetooth 2.1+EDR, Wi-Fi 82.11 b/g desteğiyle dosyaların hızlı bir şekilde paylaşılmasını kolaylaştırıyor. Fiyatı ise KDV dahil 750 TL.

‘Süper hızlı’ masaüstü çağı başladı

Apple’ın Türkiye dağıtıcısı Bilkom, yeni iMac serisini pazara sundu. Dört farklı modeli olan iMac, USB’den 12 kat, Firewire- ’dan 20 kat hızlı yeni Thunderbolt teknolojisi ile “süper hızlımasaüstü bilgisayar” çağını başlatıyor. Thunderbolt ile tamuzunlukta bir HD filmi 30 saniyeden daha kısa sürede kaydetmekmümkün. Yine bir yıl süresince kesintisiz çalınabilecekMP3 arşivini 10 dakikada yedeklemekmümkün. Yeni nesil dört çekirdekli işlemcileri,muhteşem görüntüler sunan yeni grafik kartı ve yeni FaceTime HD kamerası ile yeni iMac’ler, teknolojide performansın zirvesini oluşturuyor. Cihaz, bir önceki modellerden yüzde 70 daha hızlı çalışıyor. Kullanıcılar, dört çekirdekli Intel Core i5 işlemcilerinin yerine 3.4 GHz’e kadar hızlanabilen Core i7 işlemcilerini de tercih edebilir.

iPhone ile görüntülü sohbet

Yeni iMac’ler, FaceTime HD kamerası ve FaceTime yazılımı ile anılarını saklamak isteyen ailelerin yeni gözdesi olacak. 720p çözünürlüğüne sahip yeni kamera FaceTime HD kullanan tüm Macmodellerinin yanı sıra iPad 2, iPhone 4,mevcut iPod touch ve diğer Intel tabanlıMacmodellerinin standart çözünürlüklü video çağrılarını destekliyor.

Klavyeyle TV’den internet dönemi açtı

Vodafone, internete her yerden ulaşabilmeyi sağlayan yeni cihazlarını tanıttı.

HTC Wildfire satacak: Aylık 5 TL’den başlayan fiyatlarla HTC telefonlar satacak. Gerek kamerası gerek Android işletim sistemiyle fark yaratan telefonlar piyasaya çıktı.

Ücretsiz deneme paketi: 100 megabayt 3G limiti olan internet paketi, mevcut internet paketi olmayan ve daha önce tanışma kampanyasından yararlanmamış kullanıcılar için hazırlanmış.

5 TL’ye Vodem: Cihaz, bilgisayarla takılarak 3G hızında internete girmeyi sağlıyor. 3 aylık internet paketi alanlar 5 TL’ye 7.2 megabit hıza kadar internete girecek.

Webbox’la internet: Bu klavye evde bilgisayarı olmayanları internete sokmak için geliştirildi. İçinde Android işletim sistemi olan cihaz, Facebook gibi sosyal ağlarda yazışmayı ve e-postalara bakmayı mümkün hale getiriyor. Aylık 1 gigabayt interneti bir yıllık almayı kabul edenler ayda 10 TL’ye bu cihaza sahip olacak.

Kurumlara performans satıyor

IBM, 300’ün üzerinde ‘x86’ sunucuyu birleştiren, hibrit bilgi işlem sağlayan, yüzde 25 daha az maliyetli ve daha yüksek performanslı ‘zEnterprise 114’ü pazara sundu. Cihaz, markanın bugüne kadar bir anabilgisayar sunucusu için belirlediği en uygun fiyata sahip.

TomTom sokak isimlerini okuyor

TomTom, piyasaya çıkacak olan yeni serisi ‘Start 20’ ve ‘Start 25’ ile uydu navigasyon kategorisinde kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak. Kullanıcılar artık “seslendirilen sokak isimleri” özelliği ile gözlerini yoldan ayırmadan, dönmeleri gereken sapakları kaçırmayacak.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir