Ay Tutulması 5. Bölüm Fragmanı izle

Ay Tutulması 5. Bölüm Fragmanı izle Ay Tutulması 5. Bölüm izle Ay Tutulması 5. Bölüm Fragmanı izle Ay Tutulması 5. Bölüm izle Ay Tutulması Son Bölüm Fragmanı izle Seyret

Ay Tutulması 4. Bölüm Özeti;

Şevketin açıklaması ile düğünün havası tamamen değişir, Şebnemin en mutlu günü bir anda kabusa döner. Kenan ise büyük öfke içindedir ve Aylayı vazgeçirmeye çalışır. Şevketin evlilik teklifi Ayla ile ailesini de karşı karşıya getirir. En büyük tepki ise babası Hasan’dan gelir.

İki kızının da yaşadığını öğrenen Leyla bilgi almak için tekrar hastaneye gider fakat bu kez çok farklı bir tepki ile karşılaşır. Köşeye sıkışan İsmet de Şevketi uyarmaya gider. Kadınlık gururu incinen Sürreyya, vakit kaybetmeden karşı atağa geçer. Karşısına hiç beklemediği bir teklifle çıkar. Kenannın kayıp saatinin Ayşede olduğunu düşünen Ayla onunla konuşur.

Ayşe suçlamayı reddedince de konuşma tartışmaya döner ve sesler yükselir. Ancak iki arkadaş yalnız değildir, bir başkası daha konuşulanları dinlemektedir. Kızlarını aramaktan vazgeçmeyen Leyla, ise takip edilmektedir.

Ay Tutulması 5. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir