Adını Feriha Koydum 26. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 26. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 26. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 26. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 26. Bölüm izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 25. Bölüm ÖZETİ

ADINI FERİHA KOYDUM SÜRPRİZLERLE DOLU YENİ BÖLÜMÜYLE BAŞLARKEN, YALANLAR KİMİN DİLİNİN UCUNDA?

Emir ve Ferihanın annelerinin başucunda geçirdikleri zor günlerin ardından 3 ay geçer. Korkunç günleri geride bırakan aşıklar, zorunlu ayrılıktan sonra büyük bir özlemle kavuşurken Feriha sadece Emire değil, yalanlara da sarılır. Özlemin ve duygularının etkisinde bir kez daha korkularına esir olan Ferihanın düşünebildiği tek şey Emir’in okuyamadığı itiraf mektubudur.

Yaşadığı ölüm kalım savaşının etkilerine teslim olmamaya direnen Zehra ise Feriha ve Mehmetin giderek karışmakta olan hayatları için endişelidir. Sözlendiğini ailesinden saklayan Mehmetin, Seheri aile ile kaynaştırma çabası Rıza ve Zehrayı adeta alarma geçirir.

Tatil döneminin bitmesiyle, Cansu, Sanem, Hande ve Koray da hayatlarında yeni gelişmelerle İstanbula dönerken hayat herkes için sürprizler hazırlamaktadır. Uzun bir aradan sonra bir araya gelen Emir ve arkadaşlarının planladıkları yaza veda partisi Ferihayı Levente karşı zor durumda bırakır. Ancak sürprizlerle dolu tekne gezisinde zor durumda kalacak tek kişi Feriha olmayacaktır.

Öte yandan, Emirin elini tutup gerçeklere sırtını dönen Feriha, hâlâ Emirin odasında bir yerlerde olan mektubu bulmak için her yolu denerken mektup beklenmedik bir ismin eline geçer. Ferihanın korku ile sarıldığı yalanlar artık bir başkasının dilinin ucundadır.

Adını Feriha Koydum 26. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Related Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir