Yeşim Salkımdan samimi açıklama

Yeşim Salkım toplumda şarkıcılara önyargılı yaklaşıldığını söyledi. Ünlü popçu, “Ada büyüdüğünde şarkıcılık kim bilir ne hale gelir” dedi.

Geçtiğimiz nisan ayında Ada isimli bir kız çocuğu dünyaya getiren ünlü şarkıcı Yeşim Salkım çarpıcı açıklamalar yaptı. Salkımtoplumda şarkıcılara önyargılı yaklaşıldığını söyledi.

Ünlü şarkıcı, “Çocuğum asla şarkıcı olmasın. Bugün şarkıcılar kolay kolay iş bulamıyor. Artık 40 yaşından sonra anne olmanın verdiği bilinçle kızım Ada’ya bakınca ‘Sanatın her şeyinde yer alsın ama asla benim işimi yapmasın’ diyorum. Artık ben de bunun bilincindeyim. Onun döneminde kimbilir şarkıcılık ne hale gelecek” dedi. Salkım müzikle ilgili olarak ise şöyle konuştu:

“Bir şey çok parlarsa inişi ani olur. Bu sivrilmiş insanlar için de geçerlidir. Türkiye’de fazla sivrilmek tehlikeli. Sivrildiğin andan itibaren başın derde girebilir, izlenilmeye başlarsın ve senin kendine ait hiçbir şeyin kalmaz. Bu yüzden ben artık ortalarda gezineceğim. Susmak en doğru kararmış, konuşmak kendini izah edemedikten sonra bir işe yaramıyor.”

Ajda’nın doktorunu kaçıracak!

“Piyango” adlı single albümünü bu hafta müzik marketlere sunan YeşimSalkım, Ajda Pekkan’a olan hayranlığını dile getirdi. Estetik harikası Süperstar’a şaka ile gönderme de yapan ünlü şarkıcı, “Onun estetik doktorunu kaçırmayı planlıyorum. Kadıncağızın şakamaka yaşı da belli, muhteşem duruyor. Bu doktoru bulmak lazım, nedir kimdir ne yapıyor merak ediyorum” diye konuştu

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir