Adını Feriha Koydum 32. Bölüm Fragmanı izle

Adını Feriha Koydum 32. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 32. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 32. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum 32. Bölüm izle Adını Feriha Koydum 33. Bölüm Fragmanı izle Adını Feriha Koydum Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha’nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

Adını Feriha Koydum 31. Bölüm ÖZETİ;

EMİR’DEN FERİHA’YA ŞOK TEKLİF!

Feriha ve Emir arasındaki yüksek gerilim okulda ve apartmanda hız kesmeden devam ederken Zehra ise birden karşısına dikilen geçmişin şoku içindedir. Zehra, yıllar sonra gördüğü Hasan Adil’in hatırlattığı her şeyden kaçmaya kararlıdır. Oğluna ulaşmak için her yolu deneyen Aysun, sonunda Emir’in, Feriha’ların apartmanına taşındığını öğrenir. Zehra ile karşı karşıya gelen Aysun’un tepkisi sert olur. Feriha ve Mehmet arasındaki yüzük meselesi kapıcı dairesindeki havayı gererken, Feriha içinde bulundukları haciz tehlikesiyle altüst durumdadır. Haciz tehdidi ile ailesine karşı derin bir vicdan azabı duyan Mehmet, Seher’den ayrılır. Seher, Mehmet’in ayrılık kararıyla neye uğradığını şaşırırken, Zehra yüzüğü geri almak üzere harekete geçer. Öte yandan, ihaneti büyük bir soğukkanlılıkla saklamayı başaran Sanem için olaylar kontrolden çıkmaya başlar. Feriha ise, hacizle ilgili Emir’le konuşmaya kararlıdır.

Adını Feriha Koydum 32. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir