Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm Fragmanı izle

Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm izle Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm izle Mazi Kalbimde Yaradır 23. Bölüm Fragmanı izle Mazi Kalbimde Yaradır Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Mazi Kalbimde Yaradır 21. Bölüm Özeti;

Müjgan doktorun muayenehanesinden kaçarken kapıda Eyüp’le karşılaşır. Bu karşılaşma Müjgan’ın başını daha fazla derde sokacaktır. Mahalledeki kadınlar da Müjgan’ın varlığından hoşnut değillerdir. Ev sahibi Hulusi’den Müjgan’ı kovmasını isterler. Ferit esir kampına gelen yaralı er Hüseyin’i kurtarabilmek için Rum komutan Stelyo ile bir anlaşma yapmak zorunda kalır. Bu anlaşmayı öğrenen Türk askerleri Ferit’e karşı cephe alırlar. Ferit’in işi gitgide zorlaşmaktadır. Selim, Nihal’in fabrikaya ortak olmasına tepkilidir. Bu konuda Rauf Bey ile tartışır. Selma ise Nihal’e yardım edip Selim’in arkasından iş çeviriyor olmaktan dolayı mutsuzdur.
Kerem’in yemek randevusuna gelmemesi Nalan’ın kalbini kırar. Nalan’ın Kerem’i beklerken tanıştığı kişinin, hayatını nasıl değiştireceğinden haberi yoktur. Rauf Bey, Nihal’in şirketin yeni ortağı olduğunu öğrenince ikinci kez yıkılır. Ancak Nihal, Rauf Bey’in güvenini kazanmak için gerekli hamleleri yapar. Birlikte iş yemeği için gittikleri restorana Suzan’ın beklenmedik ziyareti işleri daha da zorlaştıracaktır. Tüm zorluklara bebeği için katlanan Müjgan’ın hayatı, gece yarısı onu bekleyen davetsiz misafir ile bir kez daha tehlikeye girer.

Mazi Kalbimde Yaradır 22. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir