Ece söylediklerinin hesabını verecek

Ünlü sunucu Ece Erken hakkında Mehmet Ali Erbile yolladığı cep telefonu mesajında, Demet Akalın ile Elif Güvendik için “Bu paralı kadınları Demet ile Elifi üzerime salıyorsunuz’’ diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davanın görülmesine başlandı. Erken’in “hakaret” suçunu iki kişiye karşı işlediği iddiasıyla 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

“ECE ERKEN’DEN ŞİKAYETÇİYİM”

İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya şikayetçi Elif Güvendik ve taraf avukatları katılırken Demet Akalın ve Ece Erken duruşmaya gelmedi. Duruşmada ifade veren Elif Güvendik, olay günü rahatsız olan Mehmet Ali Erbili kaldığı hastanede Demet Akalınla birlikte ziyarete gittiklerini belirterek, Ece Erkenin Mehmet Ali Erbile suça konu olan mesajı çekmiş. Bize de Mehmet Ali Erbil söz konusu mesajı gösterdi. Ayrıca bu mesajı orada bulunan başka kimseler de gördü. Sonra basında yayınlandı ve tüm kamuoyu öğrendi. Şikayetçiyim dedi. Sanık Ece Erkenin avukatı Tülay Ketenci ise şikayetçi Elif Güvendikin beyanlarını kabul etmediklerini belirterek, sanık Ece Erkeni bir sonraki celsede hazır edeceğini söyledi. Hakim Cüneyt Akdeniz, şikayetçi Demet Akalın ile sanık Ece Erken’in bir sonraki duruşma günü hazır edilmeleri için süre vererek duruşmayı erteledi.

ERKEN’İN 2.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Demet Akalın ve Elif Güvendik’in şikayeti üzerine Ece Erken hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Ece Erkenin 27 Aralık 2010da Mehmet Ali Erbilin cep telefonuna her iki şikayetçiyle ilgili olarak “.Ben gerçekleri yazıyorum. Twittera bu paralı kadınları Demet ile Elifi üzerime salıyorsunuz şeklinde hakaret içerikli mesaj yolladığı belirtiliyor. Şikayetçilerin uzlaşmayı kabul etmedikleri, Erkenin de suçlamayı reddettiği ifade edilen iddianamede, Ece Erkenin hakaret suçunu iki kişiye karşı işlediği gerekçesiyle toplam 1 yıldan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması isteniyor.

SÖYLEDİKLERİNİN HESABINI VERECEK

Elif Güvendik, sosyal paylaşım sitesi üzerinden de şu mesajları yayınladı; Ece gelmedi ama bir dahaki celseye zorunlu gelecek. Adaletten kaçılmaz. Ece Erkenin bana ettiği hakaret davasından şimdi çıktım. Herkes adalet karşısında yaptıklarının ve söylediklerinin hesabını verecek.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir