istanbulun Altınları 12. Bölüm Fragmanı izle

istanbulun Altınları 12. Bölüm izle istanbulun Altınları 12. Bölüm Fragmanı izle istanbulun Altınları 12. Bölüm izle istanbulun Altınları 12. Bölüm Fragmanı izle istanbulun Altınları 13. Bölüm Fragmanı izle istanbulun Altınları Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

İstanbulun Altınları. Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi değerli oyuncuları bir araya getiren yepyeni bir sitcom çok yakında ATV ekranlarında başlıyor. Altın Apartmanı’nın eğlenceli ve komik sakinleri Reşat Altın rolüyle izleyeceğimiz Haluk Bilginer, Altın ailesini ve apartmanını komşulardan korumaya çalışırken; annesi Saadet, yeni komşularıyla çok iyi anlaşacak ve çatışmaların ortasında bir barış köprüsü olacak. Reşat Altın, özellikle erkeklerden nefret ettiği için kendini kadın haklarına adamış opera sanatçısı üst komşusu İsmet (Demet Akbağ)e karşı hislerini başlangıçta anlamlandıramayacak.Demet Akbağ (İsmet Azmarazlı), Reşat Altının kurduğu bütün düzeni yıkmak üzere apartmana yerleşen ve onun bütün dengesini altüst eden, Avrupada eğitim görmüş ve 15 senede 5 koca eskitmiş bir operacı. Demet Akbağ, uzun bir aradan sonra televizyon seyircisiyle buluşacağı İsmet Azmarazlı karakteri ile yine çok güldürecek, dillere pelesenk olacak sözleriyle çok eğlendirecek.

istanbulun Altınları 11. BÖLÜM ÖZETİ

İsmet eski kocası Semihle pasajda karşılaşır. Semih genç karısını İsmetle tanıştırır ve bu arada ukalalık yapmaktan da geri kalmaz. İsmetin öyle bir damarına basar ki, İsmet ben de evliyim demek zorunda kalır. Ve İsmet için dert tam da bu noktada başlar, birkaç günlüğüne İsmete bir koca bulunacaktır.
İsmet ve Uğurun aklına ilk olarak Fahri gelir. Ama ilk denemede fahri fena çuvallar. İkinci aday Ahmettir fakat o da uygun vasıflara sahip değildir. Ve kader ağlarını örer; İsmet ve can düşmanı Reşat evli görünmek zorunda kalırlar.
Reşat ve İsmet için kabus gibi iki gün başlamıştır. Ama aynı zamanda bu iki gün, bu iki zıt karakterin birbirini tanımasına da yarayacaktır.
Uğuru ise zor bir görev beklemektedir. Mihrapın yerine birisini bulmak zorundadır çünkü sahne boş kalmamalıdır. Sonunda aranan taze kan bulunur. Zeki Mürenin kimselerin bilmediği oğlu Mihrapın yerini dolduracaktır. Bu kimselerin bilmediği oğul ise Fahri’den başkası değildir. Prens Fahri sahnelerin yeni kral adayıdır.

istanbulun Altınları 12. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir