Obamadan Türk girişime büyük onur

Doğuş Grubu bünyesinde başlatılan Para Durumu adlı sosyal girişim Obama tarafından Girişimcilik Zirvesi’ne davet edildi.

Doğuş Grubu bünyesinde başlatılan PARA DURUMU markalı sosyal girişim platformu, Başkan OBAMA tarafından 26-27 Nisan tarihlerinde Beyaz Saray’da gerçekleştirilecek Girişimcilik Zirvesi’ne davet edildi.

Doğuş Grubu Başkanı Ferit F. Şahenk tarafından başlatılan inisiyatifin içeriği, bireylerin paralarını doğru yönetmelerini sağlamayı hedef alarak, bir ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunması itibari ile Türkiye’den seçilen tek sosyal girişim oldu.

Türkiye’nin hızla büyüyen genç ekonomisi, finansal kurumlarının dünyaya paralel olarak gelişmesi, Türkiye’de bireylerin günlük para konularında eğitim ihtiyacını ön plana çıkarmıştır.

Özlem Denizmen’in hazırlayıp sunduğu PARA DURUMU inisiyatifi bu ihtiyacı giderirken, aynı zamanda bireylerin paylaşarak ve bilgilenerek öğrenmelerini sağlayan yaygın bir iletişim platformu olmayı hedeflemektedir.

Clinton Aday Gösterdi

Eski ABD Başkanı ve ‘Global Clinton İnitiative’ STK Başkanı Bill Clinton, Türkiye’den Doğuş Grubu’nun başlattığı inisiyatifi Girişimciler Zirvesi’ne aday gösteren lider oldu.

Clinton Initiative, Ferit F. Şahenk’in Para Durumu İnisiyatifini Doğuş Grubu adına oluşturup geliştirmek ile görevlendirdiği Özlem Denizmen’i Ocak 2010 tarihinde Genç Global Lider ilan etmişti.

Denizmen, hali hazırda Doğuş Grubu Stratejik Planlama Bölüm Başkanlığı ve Doğuş Otomotiv A.Ş. yönetim kurulu üyeliği görevlerini icra ediyor. Özlem Denizmen’in hazırlayıp sunduğu Para Durumu TV programı Türkiye’nin ekonomi kanalı CNBC-e de Cuma günleri 17:30 da ekranlara geliyor.

Para Durumu paydaşlarıyla televizyonun yanı sıra, internet ve seminerler vasıtasıyla buluşuyor…

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir