Orduspor Galatasaray Maçını Canlı izle

Orduspor Galatasaray Maçı Canlı izle, Orduspor Galatasaray Maçı izle, Orduspor Galatasaray Maçını Canlı izle, Orduspor Galatasaray Canlı izle,

Spor Toto Süper Lig’de 16. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, Orduspor deplasmanına konuk oluyor. Arka arkaya Fenerbahçe ve Trabzonsporu mağlup eden Galatasarayda moraller yerinde.

Fatih Terimin çift forvete dönmesinin ardından sarı-kırmızılılar oldukça iyi bir performans sergilediği iki maçı da net skorlarla kazandı. Galatasaray bu hafta Ordusporu da yenerek seriye devam etmek istiyor.

Tam 8 haftadır kazanamayan ve son 5 haftadır mağlup olan Ordusporda, Metin Diyadin hafta içi istifa etti. Ligin yeni takımı sezona iyi başladı ancak sonrasında büyük bir çöküş yaşadı. Bu hafta Galatasaray karşısında en kötü ihtimalle 1 puan almanın hesaplarını yapıyorlar.

Ordusporda Galatasaraydan kiralık olarak takıma katılan Culio ve Stancunun sarı-kırmızılılara karşı göstereceği performans da merak konusu.

Galatasaray’ın son haftalardaki formunun bu maçta da devam edeceğini düşünüyorum. Sarı-kırmızılar, İstanbula galibiyetle döner.

* Orduspor son 5 maçını kaybetti. Son 8 maçını kazanamadı.

* Ordusporun 7 iç saha maçının 5i ALT bitti.

* Galatasaray son 4 maçını kazandı. Son 7 maçını kaybetmedi.

* Galatasaray deplasmanda son 6 maçının 4ünü kazandı (2B).

* Galatasarayın son 4 maçının 3ü ÜST bitti.

* Aralarındaki son 8 maçın 4ü ALT, 4ü ÜST bitti.

* Galatasaray son 6 maçta Ordusporu 4 kez yendi ve hiç kaybetmedi.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir