Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı izle

Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı izle ATV ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı online internetten izle Hayat Devam Ediyor 30 Aralık Fragmanı

Hayat Devam Ediyor 6. Bölüm Özeti, Bakırcı ailesi, yeni hayatlarının ilk gecesinde dökülen evlerinin içinde birbirlerine sokularak uyuduktan sonra evle ilgili tadilatlar için kolları sıvarlar. Bu sırada Malik ile yatacağı yer için kapışan Bekirin ağır lafları üzerine İsmail hiddetlenir. Keremi yaralayarak her şeylerinin yanmasının sebep olan Bekiri feci şekilde cezalandırır. Bekir bunun üzerine evi terk eder ve Siraçın kahvedeki odaya yerleşir. Kudret oğluna yaptıkları için İsmail ve buna neden olan Cennetin çocuklarına tepki gösterir. Diğer yandan Hayat ve Kerem cephesinde herkesin hayatını derinden etkileyecek sürpriz bir evlilik hazırlığı başlar. Bu arada, Siraçın daha önceden Kürşat ve arkadaşları tarafından dövülmesini soruşturan Polis, eve gelir. Ve ilk bölümde Berat, Zeliha ve Siraçın başına gelen gözaltı olayı ortaya çıkar.

Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı, Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm Fragmanı Seyret, Hayat Devam Ediyor 8. Bölüm Fragmanı izle, Hayat Devam Ediyor Son Bölüm Fragmanı izle

Zelihanın Abbasın oğluyla bir aşk ilişkisi olduğunu öğrenen İsmail çıldırır ve başta Zeliha olmak üzere herkesi kırıp, döker. Diğer yandan Bekir, Nazımın kızı olduğunu bilmeden Minaya karşı giderek güçlenen duygular hissetmeye başlar. Malik de hiç ummadığı anda hayatında ilk kez birine karşı sıcak duygular hisseder.
Kerem cephesinde ise sürpriz düğünün tüm hazırlıkları tamamlanır. Nikâh kıyılmak üzereyken hem Hayatın hem de Keremin hayatını değiştirecek çok büyük bir olay herkesi şoke eder.

Hayat Devam Ediyor 7. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir