Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı izle 18 Ocak Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı online internetten izle Muhteşem Yüzyıl 18 Ocak Çarşamba Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 42. Bölüm Özeti; Hürrem Sultan canını kurtarabilecek mi? Gece saraya dönerken saldırıya uğrayan Hürremin imdadına Malkoçoğlu yetişir. Olay yerinden ormanın derinliklerine doğru kaçmayı başaran Hürremin peşine saldırganlarından biri düşmüştür. Malkaçoğlu, saldırganlarla mücadele ederken Hürremin hayatı artık bir başkasının elindedir.

Saldırganın Hürreme ulaşması an meselesidir. Malkoçoğlu ise diğer saldırganlardan birer birer kurtulur. Ancak Hürrem ve peşindeki katil çoktan uzaklaşmıştır.

Hürreme yapılan saldırının haberi saraya tez ulaşır. Sultan Süleyman hiç beklemeden olayın olduğu ormana gelir. Herkes Hürremi bulmak için seferber olmuştur.

Hürreme yapılan suikasti düzenleyenler kıskıvrak yakalanır. İbrahim Paşa olayla bağının ortaya çıkacak olmasından endişelidir. Katillerin sorgusuna bizzat katılır. Gerçeklerin ortaya çıkması çok yakındır.

Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı, Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı Seyret, Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm Fragmanı Full izle, Muhteşem Yüzyıl 44. Bölüm Fragmanı izle, Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm Fragmanı izle

Sarayda şehzadelerin sünnet düğünü için hazırlıklar başlar. Bütün saray halkı görkemli bir düğün hazırlamanın telaşındadır. Valide ise endişelidir. Hürremin başına gelenlerden sonra Sultan Süleymanın tavrını değiştirmesinden korkar. Süleyman ise tüm sarayı sarsacak bir kararın eşiğindedir. Bundan sonra haremde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Muhteşem Yüzyıl 43. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir