Berlin Kaplanı Filmini Full izle

Berlin Kaplanı Film Fragmanı Full izle, Berlin Kaplanı Full izle, Berlin Kaplanı Filmi Online Full izle, Berlin Kaplanı Full izle, Berlin Kaplanı Filmi izle Berlin Kaplanı Full Seyret, Berlin Kaplanı izle

Özet: Ayhan Kaplan (Ata Demirer) Almanyanın Berlin kentinde yaşamını iri yarı bedeninin avantajını kullanarak boksörlük ve bodyguardlık yaparak sürdüren bir Türktür. Fakat antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) ve boksör Ayhan için artık işler eskiden olduğu gibi tıkırında değildir. Onları içine düştükleri dar boğazdan kurtaracak bir mucize gereklidir. Zira taze boksörler Ayhan karşısında gitgide güç kazanmakta, Ayhan ise piyasada gözden düşmektedir. İkiliyi içine düştükleri dar boğazdan kurtarmak için ancak bir mucize gereklidir; ve bu da çok uzak değildir.
Eyyvah Eyvah filmleri ile yakaladığı kaliteli başarı sonrası yetenekli komedyen Ata Demirer yine kahkaha dolu bir komedi ile beyazperdeye dönüyor. Yapımcılığını Ata Demirerin önceki filmlerinde olduğu gibi gene BKMnin üstlendiği Berlin Kaplanının yönetmenliğini ise Eyvah Eyvah serisini de çeken Hakan Algül üstleniyor.
Film 27 Ocak 2012de Türkiye ile birlikte Avrupa’da da vizyona girecek.

Vizyon tarihi: 27 Ocak 2012
Yönetmen: Hakan Algül
Oyuncular: Ata Demirer, Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç
uzun metrajlı film Türkiye , Almanya . Tür: Komedi
Yapım yılı: 2012
Dağıtımcı: UIP Türkiye

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir