Son 7. Bölüm Fragmanı izle 20 Şubat

Son 7. Bölüm Fragmanı izle ATV ekranlarında yayınlanan Son 7. Bölüm Fragmanı online internetten izle Son 20 Şubat Pazartesi Fragmanı izle

Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Mutlu bir evlilik Birbirine aşık bir karı-koca Çocuklarının üzerine titreyen anne-baba Şüphesiz, yalansız, güven dolu bir ilişki Bir gün tüm hayatınızın aslında koca bir yalandan ibaret olduğu gerçeği yüzünüze bir tokat gibi çarpabilir Üç tip kadın vardır: Eviyle evli olan, çocuğuyla evli olan, kocasıyla evli olan. Aylin ilk günden beri kocasıyla evli olan kadınlardan olmuştu. Evlilikleri boyunca bir gün bile şüphe duymamıştı Selim’den Bir gün bile yalan söyleyebileceğini düşünmemişti, aldatılacağını aklına getirmemişti. Ta ki o güne kadar Bir uçak kazası haberi ile hayatı alt üst olana kadar Onların “Son”u nasıl olacak? Kadrosunda, Erkan Can(Ali), Nehir Erdoğan(Aylin), Yiğit Özşener (Selim), Berrak Tüzünataç (Alev), Engin Altan Düzyatan (Halil), Uğur Polat(Kudret), Ahmet Leventoğlu(Asım), Ülkü Duru (Feride) ve Aylin Aslım’ın(Selen) yer aldığı dizi, Pazartesi günlerinin yeni fenomeni olmaya aday.

Son 6. Bölüm Özeti;

Halil, Selimin başka bir kadınla beraber yeni bir hayat kurmak için kaçtığını açıkladıktan sonra Aylinin psikolojisi oldukça bozulur.. Ali Selimi bulup her şeyin hesabını sormak istemektedir, Selime ulaşmanın yolunun Halilden geçtiğini düşünerek kardeşini arar ama Halile soracak soruları olan bir tek Ali değildir..

Son 7. Bölüm Fragmanı izle, Son 7. Bölüm Fragmanı, Son 7. Bölüm Fragmanı izle, Son 7. Bölüm Fragmanı Seyret, Son 7. Bölüm Fragmanı HD izle, Son 7. Bölüm Fragmanı Full izle, Son 8. Bölüm Fragmanı izle, Son Yeni Bölüm Fragmanı izle

Sonun yeni bölümünde Selimin geçmişi günümüzdeki sorulara ışık tutuyor, gerçek biraz daha aydınlanıyor. Selim bizi hikayenin başladığı yere götürüyor.

Son 7. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir