Şenol Güneş Suskunluğunu Bozdu!

Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, hakkında basına yansıyan haberleri yalanladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftarlardan kendisiyle ilgisi olmayan haber ve yorumlara itibar etmemelerini istedi.

Güneş, “Benim ağzımdan görüş yansıtanlar yanlış yapıyorlar. Bundan sonra olacaklarla ilgili hiçbir açıklamam yok. Olacaksa yine herkes benim ağzımdan duyar.”dedi.

Trabzonsporda teknik direktör Şenol Güneş, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, hakkında basına yansıyan haberleri yalanladı.

Güneş, “Burak konusu ve Ünal Hoca da dahil, yardımcılarım hakkında kamuoyuna yansıması için hiçbir beyanım olmamıştır. Teknik heyet, kalacak-gidecek oyuncular, başkan, yönetim kurulu ile taraftarlar hakkında düşünce ve kararlarımla ilgili hiç bir basın mensubuna beyanda bulunmadım. Şu anda olduğu gibi kamuoyuna açıklama yapmam gerektiğini hissedersem, zaten bunu kendim yerine getiririm. Ağzımdan görüş yansıtanlar yanlış yapıyorlar” dedi.

Transfer çalışmalarını da değerlendiren tecrübeli teknik adam, kulübün kendi ekonomik şartlarına göre hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Son yıllarda Trabzonsporun büyüyen bir değer haline geldiğini söyleyen Güneş, Bu değere hepimizin katkıları oldu. Artık arayışımız gelinen bu noktayı daha iyiye nasıl taşıyabiliriz doğrultusundadır. Elbette Trabzonspor kendi gerçeğiyle yüz yüze gelmelidir. Bundan kaçamayız ama bunu yaparken spekülasyon ortamı oluşturmaya da gerek yok ifadelerini kullandı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir