Ya Aşk Olmasaydı Filmini Full izle

Ya Aşk Olmasaydı Film Fragmanı Full İzle, Ya Aşk Olmasaydı Full İzle, Ya Aşk Olmasaydı Filmi İzle, Ya Aşk Olmasaydı Filmi Full İzle, Ya Aşk Olmasaydı Full İzle, Ya Aşk Olmasaydı Filmini İzle Seyret

Özet; Merce, erkeklerle yaşadığı ilişkilerde sürekli paranoya yapan bu yüzden de ciddi hiçbir beraberlik kuramayan bir kadındır. Özel bir yeteneği sayesinde, müşterilerinin duygularını çözümleyebildiği bir çeşit masörlük yapmaktadır.

Diğer yandan kız kardeşi Loreto televizyon dünyasında iyi kanallardan birinde bir program yapmak istemektedir fakat şansına hep 2., 3. sınıf tv kanallarından spikerlik teklifleri gelir.

İki kız kardeş bir gün bir falcıya giderler ve falcı kadın Mercenin hayatına yakın bir erkeğin gireceğini ama aşk mevzusunun tamamen kendisine bağlı olduğunu söyler. Falcıdan çıktıktan sonra aynı gün yaşayacakları bir tesadüf iki kız kardeşi de çok şaşırtacaktır.

Ya Aşk Olmasaydı? adıyla vizyona girecek olan The opposite of love adlı filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Vicente Villanueva üstleniyor. İspanya yapımı romantik komedinin oyuncu kadrosunda ise Hugo Silva, Adriana Ugarte, Alex Barahona ve Rubén Sanz gibi isimler yer alıyor..

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir