Bu Dans Senin Filmini Full izle

Bu Dans Senin Film Fragmanı İzle, Bu Dans Senin Full İzle, Bu Dans Senin Filmi İzle, Bu Dans Senin Filmi Full İzle, Bu Dans Senin Full İzle, Bu Dans Senin Filmi İzle Seyret

Özet; Margot ve Lou beş yıldır evli olan ve dışarıdan bakıldığında sorunsuz ilişki yürüten bir çifttir. Fakat Margotun tesadüfen tanıştığı Daniele karşı hissettiği çekim, evliliklerindeki tüm düzenin, her şeyin yönünü değiştirecektir.

Zira Daniel ile engel olamadıkları cinsel yakınlaşma Margotun kendisini daha fazla tanımasına ve evliliğinin gidişatını sorgulamasına neden olacaktır..

Çektiği çeşitli kısa filmlerden sonra ilk uzun metraj filmi olan Ondan Uzakta (Away from Her, 2006) ile En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar adaylığı olan oyuncu Sarah Polleyin ikinci uzun metrajlı filmi olan yapım sevgi, bağlılık, ihanet üzerine günümüz evliliklerine bir bakış açısı sunuyor.
2011 yılında Toronto, Atlantik, Vancouver, San Sebastian Film festivallerini gezen yapımın başrollerini ise Michelle Williams, Seth Rogen ve Luke Kirby paylaşıyor. Film ülkemizde !f 2012nin Hit Filmler kuşağında seyirci ile buluşmuştu.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir