Acun Ilıcalı dan Avrupa da Survivor planı

Ilıcalı Yunanistan ve Avrupa planını açıkladı

TV8 ve Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı, konuk olduğu Hülya Avşar’ın programında yurtdışındaki program yapma ve kanal satın alma hedefleriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu..

Star TV’de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti’ne konuk olan Acun Ilıcalı, yurtdışındaki televizyonculuk projeleriyle ilgili hedeflerini açıkladı. Türkiye’deki Survivor’ın dünyadaki benzerlerinden çok daha farklı bir formatta olduğunu söyleyen Ilıcalı, önümüzdeki dönemde İngiltere ve Almanya’da da Survivor yapmak istediğini belirtti. Yunanistan’da yapımcılığını üstlendikleri O Ses Türkiye ve Survivor’ın reytinglerde büyük başarı yakaladığını açıklayan Ilıcalı, Yunanistan’dan da bir tv kanalı satın almayı düşündüğünü açıkladı.

İşte Acun Ilıcalı’ının o açıklamaları:

“ALMANYA VE İNGİLTERE’DE SURVİVOR YAPACAĞIM”

“Bizim yaptığımız programlar dünyadakine benzemiyor. Survivor formatını biz geliştirdik. Dünyada dedikodu üzerine olan formatı biz performans üzerine taşıdık. Bu formatı yurt dışında da kabul ettirebilirsek bizim için çok tarihi başarı olacak. Şimdi Yunanistan’da bu formatta yapıyoruz. Amacım Survivor’ı İngiltere ve Almanya’da yapmak. O Ses Yunanistan’ı yaptık aklımızın ucundan geçmeyen çok büyük başarı yakaladı reytinglerde. Şimdi Survivor’ı yapıyoruz. Bu da aynı oranda başarılı olursa bu bizim için bir cv gibi olacak ve bu formattaki Survivor’ı dünyanın diğer ülkelerinde de yapabileceğiz.

“YUNANİSTAN’DA KANAL ALACAĞIM”

“Hedeflediğim reytingleri tutturursam sonraki hedefim Yunanistan’da bir kanal almak. Sonra ise amacım Survivor Almanya ve İngiltere de yapmak. Televizyonculuğu Türkiye dışında da yapabildiğimi ispat etmek için en yakın ülke olan Yunanistan’ı seçtim. Seyirci profilinde de yakınlıklar var. O Ses Yunanistan’da aldığım reytingi Survivor’da da başarabilirsek bu bizim için CV gibi olacak.”

O Ses Yunanistan yapıyoruz. 49 share aldık. Survivor Yunanistan’la geliyoruz. Seçmelerine çok deli bir tip geldi, “beni almak zorundasınız” dedi. Biz birbirimize bakıyoruz eğildi “alacaksınız” dedi. “Bu programı bensiz yapamayacaksınız” dedi ve çıktı. Dedim ki “bu kesin Türkleri de sevmiyordur”. Çağırdım geri “Türkleri seviyor musun sevmiyor musun” diye sordum. Çünkü maçlarda gördüğümüz fanatik Yunanlılar tarzında bir tip. “Çok açık konuşacağım seninle, sevdiğim Türk arkadaşlarım var ama genelde pek sevmem” dedi. Açık sözlülüğü hoşuma gitti bir aldım. Biz de Yunanlılara karşı büyük bir antipati yoktur. Zamanında birşeyler yaşanmış artık bitmiş diye bakarız. Yunanistan’da bize karşı genel bir antipati var. Ben inşallah orada başarılı olursam bir şekilde bu iki ülkenin dostluğuna katkıda bulunacağımı düşünüyorum”

“SURVİVOR TAKIMLARI İÇİN ALTI AY UĞRAŞTIK”

“Survivor 2017 şimdiye kadar kurduğumuz en güçlü gönüllü ve ünlü takımı oldu. Altı ay uğraştık. Çok mutluyum, hayallerimiz gerçekleşti çünkü. All Star hariç All Star başka bir şeydi. Seçmeye senide (Hülya Avşar) çağırdım çünkü senin gözün benim için çok önemli.”

Acun Medya’nın Survivor Yunanistan’ı reytinglerde büyük başarı yakaladı

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir