Blueprint 3D artık Google Play’de

2011in kasım ayından bu yana Appstoreda indirilebilir içerik olarak sunulan Blueprint 3D, nihayet Google Playdeki yerini aldı.

Özgün yapısıyla pek çok mobil oyuncunun beğenisini kazanan yapım, Android oyuncularına 11 farklı tema altında 300 farklı düzey sunuyor. Çizgiler halinde ayrılmış görsellere farklı açılardan bakarak bütünü yakalama üzerine kurulu bir oyun olan Blueprint 3D, basit bir kontrol yapısı ve hafif tondaki müzikleriyle Android kullanıcılarını da etkileyecek gibi görünüyor.

Google Playin oyun servislerinin desteklendiği oyunda henüz iOS platformundaki Create menüsü yer almıyor. Ancak, ilerleyen dönemlerdeki güncellemelerle birlikte bu menünün de oyuna dahil edilmesini bekliyoruz. Bu menü sayesinde, oyuncuların kendi görsellerini kullanarak içerik oluşturabildiğini de hatırlatalım.

2.3.3 veya üzeri Android sürümüne sahip olan cihazlarda çalışabilen Blueprint 3Dyi bulmaca/puzzle türündeki oyunlarından hoşlanan mobil oyunculara kesinlikle tavsiye ediyoruz. Şu an için %50 indirimli olarak sunulan Blueprint 3Dnin Android versiyonuna aşağıdaki Google Play bağlantısından erişebilirsiniz.

•Blueprint 3D, Google Play – 1.97$

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir