Vadi’nin Memati’si çaycı oldu

Vadinin Mematisi Gürkan Uygun, yeni dizisinde çaycı oluyor.

Kurtlar Vadisinde uzun yıllar Memati olarak tanınan, son olarak “Muhteşem Yüzyıl”da Mimar Sinan karakterini canlandıran Gürkan Uygun, Süreç Film’in yeni dizisi “Kaçak”ta başrolü üstlendi.

Gürkan Uygunun başrolünü oynadığı dizide Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Mustafa Küçükçetin, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz da rol alıyor.

Senaryosunu Zülküf Yücel’in yazdığı, Volkan Kocatürk’ün yönettiği dizi için hazırlıklara başlandı. Önümüzdeki sezon ATV’de yayınlanacak dizi, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden kimliğini değiştirerek Anadolu’nun ücra bir kasabasında kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini ekrana taşıyacak.

Kurtlar Vadisinin Mematisi Gürkan Uygun, Suskunlardan Berk Hakman, Kuzey Güneyden Mustafa Avkıran ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde İskender Paşayı canlandıran Hasan Küçükçetinli kadrosuyla atvnin yeni dizisi şimdiden ilgi çekmeye başladı.

SİVAS DİVRİĞİDE ÇEKİLECEK

Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmazın ve yer alacağı dizinin çekimlerinin bir kısmı Sivas-Divriğide gerçekleşecek. Dizinin çekimleri için Divriğide özel bir set hazırlandı. Süreç Film yapımcılığında ekrana gelecek dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazıyor, yönetmen koltuğunda ise Volkan Kocatürk var.

Kaçak dizisinin Eylül ayında atv ekranlarında yayınlanamsı bekleniyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir