Anıl Karakurt kimdir? Gönüllüler Takımı

Anıl Karakurt survivor gönüllüler takımında yer alıyor. Survivorda gerçekleşen ilk eleme konseyinin ardından halk oylaması ile yarışmaya dahil olan Anıl Karakurt yarışmalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Son olarak adada yaşadığı tartışmalarla öne çıkan Anıl Karakurtun hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik.

Survivor gönüllüler takımının başarılı ismi Anıl Karakurt yarışmalarda gösterdiği performans ile öne çıkıyor. Sessiz sakin bir kişiliği olan Anıl Karakurt yarışmalarda gösterdiği başarıyı ada içindeki uyum ile de birleştiriyor. Peki Survivor gönüllüler takımı için ter döken Anıl Karakurt kimdir?

ANIL KARAKURT KİMDİR?

Anıl Karakurtun da içerisinde yer aldığı 3 yarışmacı Survivor 2017ye sonradan katıldı. 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbulda dünyaya gelen Survivor Anıl, Erzincalı SAS Komandosu baba ve Bulgaristan göçmeni bir annenin 3 oğlundan en küçüğüdür. Çocukluğunda, babasının görevi gereği bir çok ilde bulunan Karakurt, küçük yaşlardan beri bir çok sporla uğraşmış ve hala uğraşmaya devam etmektedir. Futbol, Yüzme ve Dalış ile amatör lisanslı olarak ilgilenen Anıl Karakurt, aynı zamanda basketbol, Windsurf, Wakeboard, Snowboard ve Crossu hobi olarak gerçekleştirmiştir. Karakurt, son yıllarda Karavan, Kampçılık ve Doğa sporlarına yönelmiştir. 10 yılı aşkın süredir devam ettiği Loadmasterlık görevi gereği dünyanın bir çok yerine gitmiş, bir çok kültürle tanışmıştır.

Sosyal medya paylaşımlarından doğayı ve adrenalini çok sevdiği anlaşılan Anıl Karakurt, kendini şu sözlerle tanıtıyor;

İstanbulda yaşıyorum, evliyim. Sivil Havacılık sektöründe kargo yükleme uzmanlığı yapıyorum. Survivorda kişiliğime, karakterime ve sabrıma çok güveniyorum. Beynim farklı çalışır. Kendimi öyle inandırıyorum. Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anılın dünyasını Survivorda göstermeye geldim. Düşen uçuk benim şirketimin uçağıydı. Mürettebatta benim arkadaşlarımdı. Hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Gelmeden önce yakın arkadaşım beni uğurlamaya gelecekti fakat onu kaybettim. Biraz enerjim düşük herkesten özür diliyorum.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir