Yılların izini fokuslu ultrason siliyor

Fokuslu Ultrason ile cilt gençleştirme teknolojisi 30 ile 60 dakika arası süren seanslar ile ciltte sıkılaşma ve toparlanma sağlıyor.

1 seansta istenilen sonuca ulaştıran uygulamanın ardından kişiler günlük aktivitelerine hemen dönebiliyor.

Dr.Devrim Gürsoy uygulamayı “Fokuslu Ultrason ile yüz ve boyun germe sırasında, cildin 3 mm ve 4,5 mm altına odaklanmış fokuslu ultrason dalgaları hedeflenen uygulama bölgelerinde, kalojen üretimini uyaran ısı hasarları oluşturuluyor. Bu işlem sırasında cilt yüzeyi uygulamadan etkilenmiyor. Cilt altında bağ dokusunun bulunduğu derinliğe ulaşan enerji sayesinde dokuda yeni kolajen yapımı uyarılarak güçlü bir sıkılaşma etkisi meydana geliyor. Uygulama sırasında ortaya çıkan ve zaman içinde artan ve cerrahi işlem olmadan gerçekleşen yüz germe etkisi ortaya çıkıyor.” sözleriyle ifade ediyor.

Dr.Devrim Gürsoy özel odaklama ultrasona sahip cihazlarla anestesiye ihtiyaç olmadan uygulama yapılabildiğini, hastaların hissettikleri acıyı genelde “iğne batması” ya da “elektriklenme” olarak tanımladıklarını söylüyor. Tıpta 50 yılı aşkın süredir güvenle kullanılan Fokuslu Ultrason enerjisi ile cilt germe sonrasında ciltte yanık, leke, herhangi bir yan etki oluşmuyor. Bazı hastalarda birkaç saat sonra normale dönecek olan hafif kızarıklıklar oluşabiliyor.

Uygulama sonrası ilk andan itibaren başlayan etki her geçen gün daha belirginleşiyor, 3 ayın sonunda istenen maksimum etki ortaya çıkıyor. Fokuslu Ultrason ile cilt gençleştirme ciltte kolajen üretimini uyardığı için sonuçlar uzun süreli kalıcı oluyor.

Dr. Devrim Gürsoy Hakkında;

04.04.1976 tarihinde İstanbulda doğdu. Ortaokul ve liseyi İstanbul Özel Alman Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. 2006 yılından bu yana Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji ABDde doktora yapmaktadır.

Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal estetik uygulama sertifika programını, akupunktur uygulama sertifika programını (Gazi Üniversitesi), hipnoz uygulama sertifika programını (Yeditepe Üniversitesi) ve mezoterapi diploma programını (Alman Mezoterapi Derneği) tamamlamıştır. Çok sayıda yurtdışı ve yurtiçi kongre, eğitim ve seminerlere katılmıştır. 2001-2009 yılları arasında Başbakanlık SHÇEKde kurum hekimliği yapmıştır.

Medikal Estetik alanına önce kurucularından olduğu Ş-Light Güzellik Merkezi’nde, devamında da Mayasante Güzellik Merkezi’nde devam etmektedir. Aynı zamanda Medicana İnternational Ankara Hastanesi Kozmetoloji ve Akupunktur biriminde çalışmaktadır. Dr. Devrim Gürsoy, KadıköyŞifa Ataşehir Hastanesi Kaliteli Yaşam Polikliniği’nde de hasta görmektedir.

Alman Mezoterapi Derneği, Medikal Estetik Derneği, Ankara Akupunktur ve Tamamlayıcı Tıp derneği, Tıbbi Hipnoz Derneği, medikal Estetik Derneği, Antiaging ve Estetik Tıp Derneği üyesidir.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir