Atv Dizisi Kara Para Aşk 33. bölüm ne zaman yayınlanacak

Atv Dizisi Kara Para Aşk 33. bölüm ne zaman yayınlanacak Ekranların sevilen dizisi Kara Para Aşk hayranlarını üzdü. Geçtiğimiz hafta maç nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayan dizi için bu hafta da kötü haber var. Kara Para Aşk 33. Bölüm ne zaman yayınlanacak merak konusu. İşte son detaylar

ATVnin sevilen dizisi Kara Para aşkın bu hafta yayın saati değişti.

Ziraat Kupası maçları nedeniyle sürekli ara veren veya saati değişen, geçen hafta da yayınlanmayan başarılı yapım, bu hafta yine geç saatte ekrana gelecek. 20.30da başlayacak olan Eskişehirspor-Galatasaray maçı nedeniyle dizinin merakla beklenen 33. bölümü, bu haftaya özel olarak 22.00de yayınlanacak.

Sevilen dizinin son bölümünü kaçıranlar için tüm detayları derledik..

Ömer Ardanın anlattıkları karşısında deliye döner. Arda Ömeri ikna edebilmek için tek tek bütün kuşkularını anlatır. Hiç bir somut kanıtı olmadığı için Ömeri ikna edemez. Ömer Ardaya inanmamıştır ama kafasında da bir soru işareti kalmıştır. Abisinin muhbir olma ihtimalini kendi içinde sorgulamaya başlar. Bu sırada Elifin İpekle ikisinin nişan fotoğraflarıyla karşısına çıkması işleri iyice karıştırır.

Elif çok kırgın ve kızgındır. Ömer, Elifi İpek konusunda ikna edebilecek midir? Bahar cinayetinin peşini bırakmayan ekip yeni deliller bulmuştur. Hüseyin köşeye sıkışmak üzeredir ve Ardadan iyice rahatsız olmaya başlamıştır. Ardayı daha fazla tutamayacağını anlayan Hüseyin çareyi Tayyara gitmekte bulur. Tayyarın Arda konusundaki fikri bellidir. Susturulmasının tek yolu ortadan kaldırılmasıdır. Hüseyin bu kez Ardanın ölüm fermanını onaylar. Arda büyük bir kumpasın ortasında kalacaktır.

Tayyar Ardayı öldürtebilecek midir? Ardanın anlattıklarına inanmasa da içine bir kurt düşen Ömer, abisinin şüpheli davranışlarını fark etmeye başlar. Ardaya abisinin masumiyetini ispatlamak ve Hüseyinin aslında ne yaptığın anlamak için peşine düşer. Hüseyin Ömerin kendisini takip ettiğinden habersiz Svetlenanın evine gider. Saatlerce abisinin apartmandan çıkmasını bekleyen Ömer için ok yaydan fırlamıştır. Hüseyinin o apartmanda ne yaptığını merak etmektedir. Ömer Hüseyinin ikinci hayatını öğrenecek midir?

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir