Atv Karadayı 106. bölümde Feride gerçekleri öğreniyor

Atv Karadayı 106. bölümde Feride gerçekleri öğreniyor Karadayı dizisinde gerçekler su yüzüne çıkıyor..İşte yeni bölümde yaşanacaklar

Karadayı dizisi 13 Nisan Pazartesi yayınlanacak 106. ve yeni bölümde Feride Naziften bütün gerçekleri öğreniyor. Karadayı dizisinde bu hafta, Mahire silah çeken Mehmet Saimi Nazif vuruyor.

Mahire silah çeken Mehmet Saimi Nazif vurmuştur. Çünkü oğlunu korumak istemiştir. Mahir de bütün suçu üstüne almıştır. Feride hayatının şokunu yaşamaktadır. Ne Nazifin yalan söyleyebileceğini düşünmektedir ne de babasının beyefendi olduğunu. Emin olmak için araştırma yapmaya başlar. Feride babasının beyefendi olduğunu öğrenecek midir?

Turgut, Mehmet Saime Feridenin her şeyi öğrendiğini anlatır. Babasının beyefendi olup olmadığını gelip ona sormuştur. Mehmet Saim çılgına döner. Mahir verdiği sözü tutmamış ve konuşmuştur. Cezasını çekmelidir. Feride ne olursa olsun Beyefendinin kim olduğunu öğrenmemelidir. Bunun için can almaya hazırdır. Mehmet Saimin yeni kurbanı kim olacaktır?
Yetiştirme yurdunda yaptıkları araştırmadan eli boş dönen Necdet ve Ayten bebeğin izini sürmeye karar verirler. Necdet elleriyle kapısına bıraktığı çocuğunu bulmaya kararlıdır. Bebeği bulmayı başarabilecek midir?

KARADAYI 106. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir