Fatih Hürkan kimdir? 2017 Survivor Ünlüler

Fatih Hürkanın bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık yarışındaki performansı merak konusu oldu. Survivor Ünlüler takımında yarışan Fatih Hürkan karşı takımla olan mücadelesine kaldığı yerden devam edecek. Survivor yarışmacısı Fatih Hürkan hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Fatih Hürkan, TV8in sevilen Yarışma programı Survivorda Ünlüler takımında yarışıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalının yaptığı Survivor 2017 Ünlüler Gönüllerde Fatih Hürkan, yarışmadaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 34 oyunda 9 galibiyet elde eden Fatih Hürkan kimdir? İşte hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilenler.

FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbulda doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998de Best Model of Turkeyde 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998de başrolünü Emrahın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studiosunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosunda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TVde sunuculuk yaptı ve 100ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

ÖNEMLİ FİLMLERİ

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; İstanbulda yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivora gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir