Fox tv Aşk Yeniden dizisinde Zeynep ve Fatihin süper partisi

Fox tv Aşk Yeniden dizisinde Zeynep ve Fatihin süper partisi Aşk Yenidende kopma vakti

Aşk Yeniden dizisi 12 Mayıs ekrana gelecek olan 14. ve yeni bölüme Fatih ve Zeynep çılgın partide kendilerinden geçiyor! İşte Aşk Yeniden 14. bölüm konusu ve fragmanı

Ertanın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen birisi Fatih ve olayın diğer muhataplarını mail yoluyla tehdit etmeye başlar. Fatih ve Mustafa bu olayın peşindeyken, Zeynep de Fatihe maharetlerini göstermek üzere mutfağa girmeye karar verir. Zeynep Fatihi zorla pazara götürüp alışverişe dahil eder. Dinlenmek için Şevketin evine uğramaları Yadigar ve Şevketi zor durumda bırakır. Çünkü Yadigar da Şevketin zorlamasıyla gerçekleri öğrenmek için Meryemi eve davet etmiştir. aşk-yeniden-dizisMeryemi Zeynepten saklamaya çalışan Yadigar, Fatihin odaya girip Meryem ve Şevketi aynı odada basmasıyla rahat bir nefes alır. Artık Fatih de Zeynepi oradan uzaklaştırma derdindedir. Tüm bunlar olup biterken Mustafanın şantajcıyı bulmak için mafyadan yardım istemesi Ertan meselesinin Şevket Reisin kulağına kadar gelmesine sebep olur.

Yayınlandığı ilk günden beri Salı akşamlarının izlenme rekoru kıran dizisi Aşk Yeniden yeni bölümüyle 12 Mayıs Salı saat 20.00de FOXta!

AŞK YENİDEN 14. BÖLÜM FRAGMANI (12 MAYIS SALI)

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir