Yılanların Öcü dizisi 35.yeni bölümünde kaos çıkıyor

show tv Yılanların Öcü dizisi 35.yeni bölümünde kaos çıkıyor Yılanların Öcü 13 Mayıs Çarşamba 35. ve yeni bölümde ortalık karışıyor! Show TV’nin başrollerini ; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay, Şebnem Dilligil, Servet Pandur , Hande Kaptan, Nalan Örgüt, Burak Can, Erden Alkan, Ceyda Kasabalı, Gonca Yakut, Süleyman Karaahmet, Orkun Öngen, Sibel Şişman, Zafer Güllü, Murat Çobangil, Eyüp Bayşi ve Aycan Kopturun paylaştıkları sevilen dizisi Yılanların Öcü 13 Mayıs Çarşamba akşamıheyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Bayram ve Fatmayı hedef alan Kamuran, önce, Hacelilerin ve Bayramların evini yıktırmaya kalkıyor. Bununla da yetinmeyen Kamuran, girdiği büyük oyunda, Bayramı hayatının en zor seçimini yapmaya zorluyor. yılanların-öcü-1

Kamuranın hedefinde Bayram ve Fatma var
Bayram artık her şeyi öğrenmiştir. Fatmayı asla affetmeyeceğini söyleyip, rest çeker. Bebek doğunca, onu Fatmadan alacağını söyler. Fatmayı Bayramın kaçırdığını düşünen Haceli ise, bunun hesabını Bayramdan sormaya kararlıdır.
Öfkesine yenilen Bayram, karşısına çıkan Kamuranı cezalandırmak ister. Kamuranın ise, hedefinde hem Bayram hem de Fatma vardır.
Önce, Hacelilerin ve Bayramların evini yıktırmaya kalkan Kamuran, bununla da yetinmeyerek girdiği büyük oyunda, Bayramı hayatının en zor seçimini yapmaya zorlar.

YILANLARIN ÖCÜ 35. BÖLÜM FRAGMANI

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir