Atv Karadayı dizisinde Mahir ve Feridenin bebek sevinci

Atv Karadayı dizisinde Mahir ve Feridenin bebek sevinci Karadayı dizisi 114. bölümde neler oldu? İşte Karadayı 114. bölüm Feride doğum sahnesi

KARADAYI BABA OLDU
Karadayının yeni bölümünde sürpriz gelişmeler ekrana geldi. Finale bir bölüm kalan dizide Feride doğum yaptı. Dizinin son sahnesinde Mahir ve Feridenin oğullarını kucaklarına alacakları bölüm milyonlara bu kez sevinç gözyaşları döktürdü.

Karadayı 114. bölümün son sahnesinde Feride erken doğum yaptı. Mahir ise bir askerin yardımıyla doğuma yetişir. Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindorun rol aldığı finale yaklaşan Karadayıda heyecan doruğa tırmanıyor.
Karadayı 114 Bölüm | Son Sahne – Hoş geldin oğlum


MAHİRİN AVUKATI FERİDE!

Yeni bölümde; Mahirin yeniden yargılanacağı sahneler ekrana geldi. Hakimliği bırakan karnı burnunda Feride, Mahire verilen cezanın incelenmesi için avukatlığa soyunacak. Mahirin yeniden yargılanacağı bölümde nefes kesen sahneler ekrana geldi.

HALK KAHRAMANI MAHİR!
Dizinin yeni bölümünde; karanlık tarafa geçerek kirli dünyanın öne çıkanlarının cezalarını çekmelerini sağlayan, haklının, yoksulun, yardıma muhtaç olanın her zaman yanında olan Mahir, halk kahramanı ilan edildi. Yeni bölümde Mahirin aldığı 15 yıllık cezanın yeniden görüleceği yargılanma sahnelerinde Mahirin yardımına koştuğu insanlar adliye sarayında onu yalnız bırakmadı.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir